Advertorial Nef Arsa Yaz Festivalleri güvenilir bir yatırım için büyük indirim fırsatları ile devam ediyor
Sponsorlu

Nef Arsa Yaz Festivalleri güvenilir bir yatırım için büyük indirim fırsatları ile devam ediyor


Paylaş
Nef Arsa Yaz Festivalleri güvenilir bir yatırım için büyük indirim fırsatları ile devam ediyor

Gayrimenkul sektörünün markalarından Nef, yatırım değeri yüksek ‘Nef Arsa’larını yeni sahipleri ile buluşturmak için ‘yaz kampanyası’ başlattı. Yüzde 30’a varan indirim ve 0,99 kredi fırsatı sunulan kampanya ile yatırımcıya ‘festival’ havası yaşatılıyor.

Yaz boyunca Nef Arsa projelerinde gerçek bir müşteri deneyimi yaşatan ve ilki 17-18 Haziran tarihlerinde Nef Arsa Lüleburgaz Proje Alanı’nda gerçekleşen Nef Arsa Yaz festivallerinin en yenisi, 22-23 Temmuz tarihlerinde Nef Arsa Ankara Beynam Proje Alanı’n da gerçekleşiyor. 

Nef Arsa, arsa piyasasına sadece kuralları değiştiren bir yenilik getirmekle kalmıyor, aynı zamanda ‘paylaşım modeli’ ile yatırıma yeni bir bakış açısı da getiriyor. Çanakkale’den bir arsa alan kişiye, Nef Arsa portföyü içinde bulunan Sakarya, Ankara ya da İzmir’deki arsaları da kullandırarak yatırımcısına, ‘Kışın birini, yazın diğerini’ kullanma fırsatı sunuyor. Nef’in patentli tasarımı Fold Village üniteleriyle hem şehir hayatının avantajları hem de doğal hayatın ayrıcalıkları ulaşılabilir hale getirilirken, eğitimden sağlığa, spordan sanat faaliyetlerine ve eğlenceye kadar birçok alanda hayat kalitesinin de artırılması hedefleniyor. 

Nef Arsa'da doğayla iç içe, huzurlu ve mutlu bir yaşam kurma olasılığına müstakil bir evde yaşamanın özgürlüğünü de ekleniyor. Nef Arsa, modüler ev sistemlerinin Nef mimari tasarım ve uygulama güvencesi ile gerçekleştirilmesini mümkün kılıyor. 

Doğal hayatın değerini bilen Nef Arsa’nın bir diğer özelliği, doğal ve taze gıdalarla dolu bir yaşam tarzını desteklemesi. Nef Arsa, organik tarım alanları ve yerel üreticilerle işbirliği yaparak doğal ve sağlıklı besinlere kolaylıkla ulaşılması için aracılık ediyor. 

Nef Arsa projelerinden alım yapanlar veya projeleri yakından tanıyıp yatırım yapmak isteyenleri buluşturacak etkinliklerde aileler doğanın keyfini çıkarırken; şehrin karmaşasından uzak ama doğaya yakın alanlarda yaşam kurmanın keyfini de deneyimleyebilecek. Herhangi bir Nef Arsa sahibi olduğunuzda, diğer tüm Nef Arsa projelerindeki ortak ve sosyal alanlardan da yararlanabileceğiniz, misafir evleri ekim alanları, açık hava kütüphanesi, barbekü alanları, ateş çukuru dinlenme alanları gibi çeşitli aktivitelerden faydalanabiliyorsunuz

Nef Arsa Beynam’a özel avantajları yerinde deneyimleme fırsatı

Proje alanlarında gerçekleştirilecek etkinliklerde; ailelerin doğanın keyfini çıkarması için pek çok organizasyona imza atılıyor. Çocuk eğlence alanları, yerel lezzetlerin tadımı, deneyim alanları ailelerin güzel anıları arasında yerini alacak. Aynı zamanda Nef ‘in arsa projelerinde kurguladığı yaşam alanlarını içeren Nef Arsa Fold Village konsepti içindeki ekim alanları, açık hava kütüphanesi, yerel satıcıların olduğu alanlar da festival etkinlikleri içinde deneyimlenebilecek. Bununla birlikte katılımcılar Nef Arsa Modüler Ev Sistemleri’nin ilk örneklerini de gözlemleme şansı bulacaklar. Projelerin gerçekleştirileceği ana parsellerde yapılacak etkinlikler, arsa alımı yapmak isteyenlere yerinde bir tecrübe de sunuyor. Bu kapsamda Nef, alanlarda yapılacak satışlara özel indirim ve ödeme olanaklarını da misafirlerine sunacak.

İlandır