Advertorial Noida ile lezzet turu
Sponsorlu

Noida ile lezzet turu


Paylaş
Noida ile lezzet turu

Yakında kapılarını açmaya hazırlanan Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort & Spa Çeşme, kendi markası Noida Sushi Asian Cuisine Lounge’ı da otel bünyesinde hizmete sunacak.

Taze suşi, saşimiler başta olmak üzere geniş bir menüye sahip olan Noida, dekorasyonundan yemeklerin lezzetine kadar her alanda unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor. Noida Sushi Asian Cuisine Lounge, üst düzey bir Asya restoranı olarak hizmet verecek.

GENİŞ VE ÇEŞİTLİ BİR MENÜ

Su ve deniz temalarının ortasında, okyanusun doğal güzelliğinden ilham alınarak hayata geçirilen Noida Sushi Asian Cuisine Lounge, Akdeniz mutfağıyla Asya mutfağını birleştirerek ‘MediterAsian’ konseptini benimsiyor. Geniş ve çeşitli bir menü ile misafirlere geç kahvaltı, öğle yemeği ve suşi gibi farklı seçenekler sunmayı amaçladıklarını söyleyen Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, Noida Sushi Asian Cuisine Lounge hakkında bilgi verdi.

GELENEKELSEL VE İNOVATİF

Noida’nın, denizin lezzetli ürünleri ve harika mezeleri ile eşsiz bir yemek deneyimi sunacağına dikkat çeken Dilek, “Menümüzde; günlük taze balıklardan yapılmış suşi ve saşimiler başta olmak üzere çeşitli deniz ürünleri yemeklerinin yanı sıra geleneksel Asya teknikleri kullanılarak mükemmel bir şekilde pişirilen ızgara deniz ürünleri de yer alıyor. Ama bu kadarla kalmıyor! Noida aynı zamanda Akdeniz ve Asya bölgelerinin kültürel zenginliklerinden de ilham alıyor ve mutfağımız, bu lezzet ve içeriklerin füzyonlarını da kapsıyor. Mutfağımızı, Akdeniz’in yerel mutfağı ve Asya’nın geleneksel tekniklerini kombinleyerek hem bize tanıdık hem de inovatif ürünler yarattığımız için ‘MediterAsian’ olarak adlandırıyoruz. Füzyon mutfağımız, Çeşme’nin kozmopolit doğasını ve markamızın her alanında mükemmelliğe olan bağlılığımızı yansıtan bir çeşitlilik ve kültürel alışveriş kutlamasıdır” diye konuştu.