Advertorial Ojo Beach Club ve Rakish Alaçatı bu yaz çok iddialı
Sponsorlu

Ojo Beach Club ve Rakish Alaçatı bu yaz çok iddialı


Paylaş
Ojo Beach Club ve Rakish Alaçatı bu yaz çok iddialı

Başarılı iş insanı Engin Yaşar’ın işlettiği Ojo Beach Club ve Rakish Alaçatı, yeni sezona hızlı bir giriş yaptı. Yaşar, bu yaz da iddialı işlere imza atmayı hedeflediklerini söyledi.

Yaz aylarının vazgeçilmez adresi Çeşme’de mekanlar bir bir açılmaya devam ediyor. Başarılı iş insanı Engin Yaşar tarafından işletilen Ojo Beach, 10 Haziran Cumartesi günü, Rakish Alaçatı ise 17 Haziran Cumartesi günü’ sezona merhaba dedi. Kloster’da ise 28 Haziran Çarşamba günü Interstellar Funk, Salih Topuz ve Marlen sahne alacak. Başarılı işletmeci Engin Yaşar; Çeşme’de keyifli insanların buluşma noktası haline gelen mekanları ile bu yaz da iddialı olduklarını dile getirdi. Rakish Alaçatı, Ojo Beach Club ve Kloster ile 4 farklı konseptte misafirlerini ağırladıklarını söyleyen Yaşar, “Şık hizmet anlayışı ile Çeşme’nin doğasıyla bütünleşen işler yapmaya devam edeceğiz. Yatırımlarımız sürecek” dedi.

YENİ NESİL MEYHANE DENEYİMİ

Görkemli bir açılışa imza atan Rakish Alaçatı; geçen yaz olduğu gibi bu yaz da adından söz ettirecek. Sarı-beyaz kumların üzerinde uçuk yeşil ve beyaz ağırlıklı dekore edilmiş, kendinizi dünyanın diğer ucunda egzotik ve bohem bir yerde hissettiren bir mekan olan Rakish, Alaçatı’nın gözbebeği. Misafirlerine yeni nesil meyhane deneyimi sunduklarını ifade eden Engin Yaşar, Rakish Alaçatı’nın gastronomi ile müziğin buluşma noktası haline geldiğini söyledi. “Rakish Alaçatı, lezzetli mezeleri ve Mykonos’u andıran ambiansıyla fark yaratıyor” diyen Engin Yaşar, “En güzel kıyafetlerinizin yanı sıra yalın ayak da gelebildiğiniz Rakish Alaçatı’da mottomuz, şık yemeklerin ardından hovarda geceler yaşatmak” ifadesini kullandı.

BEKLENENDEN ÇOK DAHA FAZLASI

Masmavi denizi ve bembeyaz kumsalı ile tatilcilerin gözdesi Ojo Beach ise beklentinin çok daha fazlasını sunuyor. DJ’lerin happy hour performansları ile keyifli bir ortam sunan Ojo Beach, Afrika etnik tarzı ile dikkat çekiyor. Yemekleriyle de oldukça iddialı olduklarını söyleyen Engin Yaşar, “Ojo Alaçatı Beach’de giriş alanında yer alan butiklerden alışveriş yapabilir, kuaför veya berberden randevu alarak tatile gelirken yetiştiremediğiniz günlük rutin ve bakımlarınızı yaptırabilirsiniz. Air yoga ve mat yogası derslerine katılabilir, denize karşı masajınızı yaptırabilirsiniz. Su sporlarından, özel beach spor salonuna kadar her türlü detay düşünüldü” diye konuştu.

ÖZGÜN TARZIN ADRESİ: KLOSTER

Alaçatı’nın gözde mekanlarından olan Kloster Club ise farklı atmosferiyle göz dolduruyor. Kloster Club, kendine özgü tarzıyla misafirlerini ağırlıyor. 4 bin kişi kapasiteli Kloster Club’ta güneşin batışıyla birlikte dünyaca ünlü DJ ve sanatçılar sahne alıyor. İşletmeci Engin Yaşar, bu sezon da Kloster Club ile müziğin, temiz hava ve harika doğa ile özgürce buluşacağını söyledi.

İlandır