Advertorial Rakish Alaçatı, Ojo Beach ve Kloster’da müzik dolu hafta sonu
Sponsorlu

Rakish Alaçatı, Ojo Beach ve Kloster’da müzik dolu hafta sonu


Paylaş
Rakish Alaçatı, Ojo Beach ve Kloster’da müzik dolu hafta sonu

İşletmeciliğini başarılı iş insanı Engin Yaşar’ın üstlendiği Rakish Alaçatı, Kloster ve Ojo Beach’in bu hafta sonu programları yine dolu dolu.


Rakish Alaçatı’da 21 Temmuz Cuma günü (buğu) Cihan Hatipoğlu sahne alacak ve konukları 90’lara götürecek. 22 Temmuz Cumartesi günü (yarın) ise DJ Mono, Rakish Alaçatı’da olacak. 23 Temmuz Pazar günü müzisyen Güntaç Özdemir unutulmaz bir geceye imza atacak. Hafta sonu Rakish Alaçatı’da hem yemeğe hem müziğe doyacaksınız. Rakish Alaçatı çok özel konumu, gurme lezzetleri ve ateş başı plaj partileriyle unutulmaz zamanlar sunuyor. Rakish Alaçatı; benzersiz konumu ve hizmet kalitesiyle özenle hazırlanmış iddialı menüsünün tadını çıkarmak isteyen tüm misafirlerine özel saatler yaşatıyor. Turkuaz denizin içinde meltem esintileri eşliğinde birbirinden lezzetli yemeklerin tadına bakabileceğiniz Rakish Alaçatı’da geç saatlere kadar kumsal partileri devam ediyor.

SIRA DIŞI MÜZİĞİN ADRESİ 

Yaz sezonunda sıra dışı müzik seçkisi sunan Kloster Alaçatı; dünya çapında ünlü DJ’leri ağırlamaya devam ediyor. 21 Temmuz Cuma günü (bugün) Two Gun DJ Alper Yiğit ve Samim İkbal Kloster Alaçatı’da müzikseverlerle buluşuyor. 22 Temmuz Cumartesi günü (yarın) ise ünlü DJ Ege Saglam; Kloster’da unutulmaz bir geceye imza atacak. 4 bin kişi kapasiteli Kloster’da güneşin batışıyla birlikte dünyaca ünlü DJ ve sanatçılar sahne alıyor. Yaz sezonu boyunca sıra dışı müzik seçkisi sunan Kloster, Ege’nin muhteşem manzarası eşliğinde dünya çapında ünlü DJ’leri ağırlarken, ses ve ışık sistemiyle ve özenle tasarlanmış dekorasyonu ile öne çıkıyor.

Kloster Alaçatı; dünya müziğinin seçkin isimlerinin konserleri, DJ setleri ve festivalleri ile dopdolu bir Alaçatı yazı vadediyor.

EĞLENCE TAM GAZ DEVAM 

Alaçatı’nın en seçkin ve sevilen mekanlarından Ojo Beach, konuklarına günün her saati keyifli vakit geçirebilecekleri bir ortam sunuyor. Ege’nin dokusu ile birleşen peyzajı ve müthiş kumsalı ile 2023 yaz sezonunu karşılayan Ojo Alaçatı, zengin menüsü, happy hour ve gece partileri ile bu yaz da oldukça iddialı. 21 Temmuz Cuma günü (bugün) happy hour’da kendine has stiliyle deep house ve nu-disko tarzı müziğini konuklarının beğenisine sunan ünlü DJ Kerem Önger, müzikseverlere eşsiz bir eğlence yaşatacak. Akşam ise DJ kabinine Headwaters olacak. Ojo’da müzik gece geç saatlere kadar sürecek. 22 Temmuz Cumartesi günü (yarın) ise happy hour’da Doğuş Çabakçor sahne alacak. Ojo Beach’te akşam ise DJ Fuchs ile müzik dolu dizgin devam edecek. 23 Temmuz Pazar günü ise sahnede Abdullah İnal olacak.

 İlandır