Advertorial Sanat ve keyfin buluşma noktası: Gramofon Kafe
Sponsorlu

Sanat ve keyfin buluşma noktası: Gramofon Kafe


Paylaş
Sanat ve keyfin buluşma noktası: Gramofon Kafe

Gramofon Kafe Bar; İzmir’in en güzel sahil kasabalarından Foça’nın sadece tatil sezonunda değil tüm yıl boyunca hizmet veren nezih işletmelerinden biri.

Eski bir taş binadan evrilmiş mekansal güzelliği, konuklarının ve müdavimlerinin sanat anlayışlarıyla bütünleşen mekan, canlı müzik ve hizmet konseptiyle fark yaratıyor. Nereyi gezmek isteseniz ya da nereye işiniz düşse ilçe merkezindeki Gramofon’un önünden mutlak geçersiniz. Satranç veya tavla oynarken, kitap okurken, kahvenizi yudumlarken, masa sandalyelerinden ahşabın kokusunu duyarsınız. Şiirlerle, özlü sözlerle bezeli dekorların arasında sakin ve nezih bir ortamda bulunmanın tadına varırsınız. Gramofon’da gün içinde çalınan parçalar dinleyenlerini alır, yetmişlere, seksenlere, doksanlara götürür. Akşam saatleri ise geceye uzanacak canlı müzik zamanlarıdır. Birbirinden özel müzisyenler ve gruplar, doyumsuz Gramofon gecelerine imza atar.


BAŞARILI SANATÇILAR

Günce Yorgancılar, Haluk Çetin ve Okan Kemal Ekmekçi canlı müzikleriyle haftanın değişik günlerinde sahnededirler. Şarkılarıyla Karadeniz’i yüreğinize taşıyan, horona kaldıran, dalgalarına inip çıkartan Moli, cumartesi gecelerinin ev sahibidir. Pazar günleri sevdiğiniz yazarların imza ve söyleşi günüdür. Favoriniz olan kitabını adınıza imzalatırken, yazarını yakından tanıma fırsatı bulabilirsiniz. Gramofon, yaz sezonu boyunca usta ve ünlü sanatçıların konser ve dinletilerine de ev sahipliği yapar. Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu, Doğan Canku, Vedat Sakman, Emin İgüs, Jehat Hekimoğlu müzikleriyle; Ataol Behramoğlu, Nevzat Çelik, Cezmi Ersöz, Nilüfer Açıkalın şiirleriyle Gramofon sahnesinden geçmiş birbirinden değerli sanatçı ve şairlerden bazılarıdır. Konser ya da dinletileri dışında Gramofon masalarında sizler gibi dinlenmeye, eğlenmeye gelmiş ünlü oyunculara, söz yazarlarına, şairlere, yazarlara, karikatüristlere, müzisyenlere rastlayabilirsiniz. Onlar da buranın müdavimleridir.

Mehmet Gümüş’ün işletmeciliğinde, geniş menü yelpazesi ve diğer farklı içerikleriyle Gramofon Kafe Bar, sanatsal anlayışından ödün vermeden birçok ünlü ve saygın ismi sahnesinde ağırlamaya, kültür sanat etkinlikleriyle Foça’ya değer katmaya devam etmektedir. Bu kültür, sanat ve dinlence mekanında sizi de görmek isteriz. Buyurun, bekleriz.

İlandır