Advertorial Sanat, zarafet ve ilham dolu bir konaklama için
Sponsorlu

Sanat, zarafet ve ilham dolu bir konaklama için


Paylaş
Sanat, zarafet ve ilham dolu bir konaklama için

KestelINN Alaçatı; İzmirli Kestelli Ailesi’nin bölgeye doğa, sanat ve ilham dolu bir soluk kazandırmak hayalini yansıtıyor. Kapılarını çok yeni bir tarihte açan yedi odalı KestelINN Alaçatı’nın tüm restorasyonu ve dekorasyonu; mimar, sanatçı ve aynı zamanda bir Alaçatı Aşığı olan Hakan Ezer’in imzasını taşıyor. Bir “sanat oteli” olarak nitelendirebileceğimiz KestelINN Alaçatı’nın her bir odasında; antika eşyaların yanı sıra Bedri Rahmi Eyüboğlu, Abidin Dino gibi sanatçıların eserleri misafirlere eşlik ediyor.

ÖZEL GRUPLARA VE AİLELERE

KestelInn Alaçatı hizmet felsefesinin temelinde; sevgiye, nezakete ve misafirperverliğe dayalı bir anlayış var. Bu bakış açısının izlerini, otelin mutfağından çıkan lezzetlerde, ekibin misafirlere olan yaklaşımında, karşılaştığınız küçük jestlerde her an hissedebiliyorsunuz. Yedi odasıyla KestelINN Alaçatı, özel gruplar ve aileler için beraber tatilin keyfine varabilecekleri bir lokasyon olma özelliği taşıyor. Otelin mutfak şefi Beste Bağlayan; mesleğine duyduğu aşkı doğanın ritmiyle uyumlu, hikayesi olan menülerle KestelINN Mutfağı’na yansıtıyor.

KİŞİYE ÖZEL TATİL ANLAYIŞI

KestelINN Alaçatı, mutfağının yanı sıra oldukça iddialı bir bara ve kokteyl seçkisine sahip. Yiyecek İçecek Müdürü Tamer Arslan; Papermoon, Voque, Masa gibi imza işletmelerden gelen deneyimini yansıttığı KestelINN içki menüsünde bölgenin kendine has aromatik bitki ve meyveleriyle denemeye değer özel tatlar yakaladıklarını belirtiyor. KestelINN Alaçatı; Ovacık’ta bulunan tarlasında; misafirlerine özel tadımlara ve özel davet ve kutlamalara ev sahipliği yapıyor. KestelINN Alaçatı’nın misafirlerin kendilerini her an iyi hissetmeleri üzerine kurguladığı “kişiye özel” tatil anlayışı; sürdürülebilir çevre politikası, kurucu değerleri ve küresel amaçlar ile uyumlu bir hizmet felsefesine dayanıyor.

 İlandır