Advertorial Şerefe Alaçatı’da İrem Derici rüzgarı esecek
Sponsorlu

Şerefe Alaçatı’da İrem Derici rüzgarı esecek


Paylaş
Şerefe Alaçatı’da İrem Derici rüzgarı esecek

Birbirinden ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlayan Şerefe Alaçatı, samimi atmosferi ve lezzetli yemekleriyle meyhane severleri misafir ediyor. Şerefe Alaçatı’da 14 Temmuz Cuma günü pop müziğinin sevilen isimlerinden İrem Derici sahne alacak

Kendine özgü dekorasyonu ve eğlencesiyle meyhane severlere hitap eden Şerefe Alaçatı, şık ve kaliteli hizmet anlayışıyla bir Alaçatı’nın gözbebeği işletmelerden. Alaçatı’nın merkezinde bulunan Şerefe Alaçatı, samimi atmosferi ve canlı enerjisiyle misafirlerini en güzel şekilde ağırlıyor. Geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir tarzda sunan Şerefe Alaçatı zengin bir menüye sahip. Türk mezeleri, taze deniz ürünleri, et yemekleri ve tatlı seçeneklerinin olduğu Şerefe Alaçatı, geniş ve renkli meze yelpazesiyle tam bir ziyafet sunuyor.

Şerefe Alaçatı, canlı müzik performanslarıyla oldukça ünlü. Serdar Ortaç, Gülben Ergen, İrem Derici, Ebru Yaşar, Volkan Konak, Merve Özbey, Zara ve Özgür Can Çoban gibi birbirinden ünlü sanatçıları ağırlayan Şerefe, Alaçatı’da eğlence ve canlı müziğin nabzını tutuyor.

14 Temmuz Cuma Günü pop müziğin sevilen isimlerinden İrem Derici Şerefe Alaçatı’da sahne alacak. İrem Derici, birbirinden güzel şarkılarını tatilciler için söyleyecek. Geniş bir hayran kitlesine sahip olan şarkıcı, kendisini dinlemeye gelenlere muhteşem bir gece yaşatacak.

İlandır