Advertorial Şerefe Alaçatı’da ünlüler geçidi
Sponsorlu

Şerefe Alaçatı’da ünlüler geçidi


Paylaş
Şerefe Alaçatı’da ünlüler geçidi

Birbirinden ünlü sanatçıları sahnesinde ağırlayan Şerefe Alaçatı, samimi atmosferi ve lezzetli yemekleriyle misafirlerini unutulmaz geceler yaşatıyor. Sahnede bu gece Cengiz Kurtoğlu, yarı gece ise Ebru Yaşar olacak.


Alaçatı’nın merkezinde kendine özgü dekorasyonu ve eğlencesiyle misafirlerini ağırlayan Şerefe Alaçatı, birbirinden ünlü isimleri adresi olmaya devam ediyor. Samimi atmosferi ve lezzetli yemeklerinin yanı sıra misafirlerine müzik ziyafeti sunan Şerefe Alaçatı, canlı müzik performanslarıyla da göz dolduruyor. 19 Temmuz Çarşamba Merve Özbey, 20 Temmuz Perşembe Serdar Ortaç’ın sahne aldığı Şerefe Alaçatı’da, 21 Temmuz Cuma günü (bugün) Cengiz Kurtoğlu rüzgarı esecek. Ünlü sanatçı sevilen şarkılarını Şerefe Alaçatı’da seslendirecek. 22 Temmuz Cumartesi günü ise Ebru Yaşar, sevenleriyle buluşacak.

Zengin menüsüyle göz dolduruyor

Şerefe Alaçatı samimi atmosferi ve canlı enerjisiyle misafirlerini en güzel şekilde ağırlıyor. Geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir tarzda sunan Şerefe Alaçatı, zengin bir menüye sahip. Türk mezeleri, taze deniz ürünleri, et yemekleri ve tatlı seçeneklerinin olduğu Şerefe Alaçatı, geniş ve renkli meze yelpazesiyle tam bir ziyafet sunuyor.

İlandır