Advertorial Şerefe’de her akşam bir konser
Sponsorlu

Şerefe’de her akşam bir konser


Paylaş
Şerefe’de her akşam bir konser

Kendine özgü dekorasyonu, eğlencesi, lezzetli yemekleri ve samimi atmosferiyle farkını ortaya koyan Şerefe Alaçatı, her hafta sahnesinde birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor. Kaliteli hizmet anlayışıyla Alaçatı’nın göz bebeği haline gelen Şerefe’de müzik, geç saatlere kadar sürüyor. Ünlü sanatçıların sahne aldığı Şerefe Alaçatı’da yaz akşamları şahane geçiyor.

 EĞLENCE TAVAN YAPTI

26 Temmuz Çarşamba günü Merve Özbey Şerefe Alaçatı’da en sevilen şarkılarını söyledi ve unutulmaz bir geceye imza attı. 27 Temmuz Perşembe günü Serdar Ortaç unutulmaz şarkılarını tatilciler için seslendirdi ve dinleyenlerden tam not aldı. 28 Temmuz Cuma günü pop müziğin sevilen isimlerinden İrem Derici, sahne performansı ile kendine hayran bıraktı. 29 Temmuz Cumartesi günü ise ‘Afara’ performansı ile Uğur Aslan sahnedeydi. Güçlü orkestrası, hem oyuncu hem müzisyen kimliği ile seyircileri büyüleyen Aslan, bir döneme damga vurmuş arabesk şarkıları seslendirdi.

ÜNLÜ İSİMLER SIRADA

Bugün ise Şerefe Alaçatı’da müzisyen Özgür Alter sahne alacak. Alter, en sevilen şarkıları tatilciler için seslendirecek. Yarın ünlü sanatçı Ebru Yaşar, 6 Ağustos Pazar günü ise Türk halk müziğinin sevilen ismi Bülent Serttaş Şerefe Alaçatı’da olacak. Şerefe Alaçatı yaz boyunca birbirinden ünlü isimleri ağırlamaya devam edecek. Geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini modern bir tarzda sunan Şerefe Alaçatı, zengin menüsüyle de dikkat çekiyor.