Advertorial Sezonun gözdesi Kuum Hotel & Spa
Sponsorlu

Sezonun gözdesi Kuum Hotel & Spa


Paylaş
Sezonun gözdesi Kuum Hotel & Spa

Yeni bir güne Ege’den gelen bir esintiyle başlamaktan daha güzel ne olabilir? Bir fincan taze kahve, ufuklara yükselen manzara, ağaçlardaki kuşların cıvıltısı ve Bodrum’un üzerinde doğan güneş. Bu mükemmel deneyim sizleri Kuum Hotel & Spa Bodrum'da bekliyor.

Bugün biraz Çeşme dışına çıkalım ve hep beraber Bodrum’a gidelim istedim. Sonuçta işini iyi yapan ve Türk turizmine değer katan herkesin yanındayız. Bizim için Çeşme’nin yeri çok ayrı tabii ki ama Bodrum da açık ara Türkiye’nin en popüler tatil yerlerinden biri. Canlı bir gece hayatı, lüks Yalıkavak Marina, yelken etkinlikleri, şarap turları, manzaralı plajlar, ilgi çekici tarihi yerler ve büyüleyici köyler, yaz günlerinizi geçirmek için güzel bir yer. Bodrum'un tenha yerlerinden biri de üst sınıf Türk ailelerin gözde tatil beldesi olan Türkbükü Körfezi'dir. Burada dünyanın en önemli tatil merkezlerinden Saint Tropez'i anımsatan yatlar, lüks barlar ve restoranlar bulacaksınız.

DOĞADAN ESİNLENEN TASARIM

İstanbul, New York ve Lizbon'da ofisleri bulunan çok ödüllü tasarım bürosu Global Architecture Development (GAD) tarafından yaratılan, sofistike, doğadan ilham alan tasarımı ve benzersiz tarzıyla Kuum Hotel & Spa Bodrum da bu lokasyonda yer alıyor. Tepeden aşağı inen yemyeşil bahçelerin ortasında yer alan otel, doğayla iç içe olabileceğiniz bir atmosfer sunuyor. Geniş balkon ve teraslardan açılan mükemmel manzaraların keyfini doyasıya yaşıyorsunuz. Kuum Hotel & Spa Bodrum, çiftlere özel konforlu odalardan, Scavolini markalı mutfaklara ve 3 banyoya sahip rezidans odalarına kadar çok çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor. 4 ile 6 yetişkinin uzun süreli konaklamaları için de son derece konforlu bir ortam yaratılmış. Ayrıca kompleksin bir kısmı, çeşitli özel hizmetlere ve otel tesislerine erişime sahip rezidanslardan oluşuyor.

TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞI

Otelin restoranlarında çok çeşitli lezzetler sunuluyor. Kuum Restaurant; sizleri kahvaltıda zengin tat ve lezzetlerin, gece ve gündüz dünya çapında üstün kaliteli yemeklerin tadını çıkarmanız için dünya mutfağına davet ediyor. Natsu Japan Grill ve Sushi Bar'da, Japonların ünlü teppanyaki tekniği ile yapılmış yemeklerinin en güzel örneklerini bulacaksınız. Geceleri burada özenle seçilmiş kokteyller, enfes suşiler ve pırıl pırıl Bodrum Körfezi'nin eşsiz manzarası eşliğinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Canlı müzik dolu bir gece için People Restaurant'a gidebilirsiniz.

SAĞLIKLI YAŞAM OLANAĞI

2 bin 200 metrekarelik Spa'nın kapsamlı sağlıklı yaşam olanakları by Spasoul sağlığınız için her şeyi içeriyor: kapalı havuz, hamam, sauna ve buhar odası, macera duş tüneli, fitness ve pilates stüdyosu ve menü masajlar, yüz ve vücut bakımları. Ayrıca eğlence ve spor kompleksinin yanı sıra 500 metrekareyi kaplayan güneşlenme platformları ve lüks su üstü pavilyonlarıyla muhteşem bir özel plaj bulunuyor. Burada kokteyller ve bol miktarda taze meyve ile eğlenebilir, dinlenebilir ve yenilenebilirsiniz.

ÖZEL ETKİNLİKLERE UYGUN

Geceleri muhteşem görünen sahil platformu, muhteşem bir açık hava gala yemeğine kolaylıkla dönüştürülebilir. Bunun ötesinde, çok sayıda iç ve dış etkinlik mekanı sayesinde otel, büyük ve küçük kutlamaların yanı sıra bünyesinde yiyecek-içecek hizmeti de verilen kurumsal toplantılar için mükemmel bir seçim olarak karşınıza çıkıyor. Otelin danışmanları sizler için hayatı kolaylaştırmak adına her türlü detayla ilgileniyor. Uçuş rezervasyonları, özel jet tahsisi, havaalanı transferleri, tekne gezileri, adadan adaya geziler, Yunan adalarına günübirlik turlar, tüplü dalış turları, golf ve tenis oynama imkanı, yerel, kültürel ve tarihi mekanları ziyaret etme fırsatı gibi daha birçok imkan sizin için hazır hale getiriliyor.

 

SEZON’UN GÖZDESİ KUUM  HOTEL & SPA 

Yeni bir güne Ege’den gelen bir esintiyle başlamaktan daha güzel ne olabilir?

Bir fincan taze kahve, ufuklara yükselen manzara, ağaçlardaki kuşların cıvıltısı ve Bodrum’un üzerinde doğan güneş. Bu mükemmel deneyim sizleri KUUM HOTEL & SPA Bodrum'da bekliyor. 

Bodrum açık ara en popüler Türk tatil yerlerinden biridir. Canlı bir gece hayatı, lüks Yalıkavak Marina, yelken etkinlikleri, şarap turları, manzaralı plajlar, ilgi çekici tarihi yerler ve büyüleyici köyler,

yaz günlerinizi geçirmek için güzel bir yer. Bodrum'un tenha yerlerinden biri de üst sınıf Türk ailelerin gözde tatil beldesi olan Türkbükü Körfezi'dir. Burada Türkbükü'nün Saint Tropez'i anımsatan yatlar, lüks barlar ve restoranlar bulacaksınız.

İstanbul, New York ve Lizbon'da ofisleri bulunan çok ödüllü tasarım bürosu Global Architecture Development (GAD) tarafından yaratılan, sofistike, doğadan ilham alan tasarımı ve benzersiz tarzıyla Kuum Hotel & Spa Bodrum’da bu lokasyonda yer almaktadır.

Tepeden aşağı inen yemyeşil bahçelerin ortasında yer alan otel, doğayla iç içe olabileceğiniz bir yer ve geniş balkon ve teraslardan açılan mükemmel manzaraların keyfini çıkarın.

Kuum Hotel & Spa Bodrum, çiftlere özel konforlu odalardan, Scavolini markalı mutfaklara ve 3 banyoya sahip Residence odalarına kadar çok çeşitli konaklama seçenekleri sunuyor. İkincisi, 4 ila 6 yetişkinin uzun süreli konaklamaları için son derece konforludur. Ayrıca kompleksin bir kısmı, çeşitli özel hizmetlere ve otel tesislerine erişime sahip rezidanslardır.

Otelin restoranlarında çok çeşitli lezzetler sunulmaktadır. Kuum Restaurant; sizleri kahvaltıda zengin tat ve lezzetlerin, gece ve gündüz dünya çapında üstün kaliteli yemeklerin tadını çıkarmanız için dünya mutfağına davet ediyor.

Natsu Japan Grill ve Sushi Bar'da teppanyaki yemeklerinin en güzel örneklerini bulacaksınız. Geceleri burada özenle seçilmiş kokteyller, enfes sushiler ve pırıl pırıl Bodrum Körfezi'nin eşsiz manzarası eşliğinde zamanın nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz. Canlı müzik dolu bir gece için People Restaurant'a gelin.

Spa'nın kapsamlı (2.200 m2) sağlıklı yaşam olanakları by Spasoul sağlığınız için her şeyi içeriyor: kapalı havuz, hamam, sauna ve buhar odası, macera duş tüneli, Fitness ve Pilates Stüdyosu ve menü masajlar, yüz ve vücut bakımları.

Ayrıca eğlence ve spor kompleksinin yanı sıra 500 m'yi kaplayan güneşlenme platformları ve lüks su üstü pavilyonlarıyla muhteşem bir özel plaj bulunmaktadır. Burada kokteyller ve bol miktarda taze meyve ile eğlenebilir, dinlenebilir ve yenilenebilirsiniz.

Geceleri muhteşem görünen sahil platformu, muhteşem bir açık hava gala yemeğine kolaylıkla dönüştürülebilir.

Bunun ötesinde, çok sayıda iç ve dış mekan etkinlik mekanı sayesinde otel, büyük ve küçük kutlamaların yanı sıra bünyesinde yiyecek-içecek hizmeti de verilen kurumsal toplantılar için mükemmel bir seçimdir olacaktır.

Otelin danışmanları sizler için; uçuş rezervasyonu yapmak,

özel jet, havaalanı transferleri düzenlemek, tekne gezileri düzenlemek, adadan adaya gezmek, Yunan adalarına günübirlik geziler, tüplü dalış turları, golf ve tenis, yerel kültürel ve tarihi mekanları ziyaret etmek gibi ve dahası her şeyle ilgilenecektir.