Advertorial Sıcacık ‘Mahalle’ ortamında birbirinden lezzetli burgerler
Sponsorlu

Sıcacık ‘Mahalle’ ortamında birbirinden lezzetli burgerler


Paylaş
Sıcacık ‘Mahalle’ ortamında birbirinden lezzetli burgerler

Mahalle Alaçatı, lezzetli menüsü ve dinlendirici tasarımı ile misafirlerini bekliyor. Taş binanın tarihi dokusunu modern dokunuşlar ile buluşturan Mahalle Alaçatı, dünya mutfağını içinde barındıran menüsü ile farkını ortaya koyuyor. Kahvaltıdan, atıştırmalıklara, makarnadan hamburgerlere kadar çeşitli lezzetlerin yer aldığı Mahalle Alaçatı, yemek menüsünün genişliğinin yanında lezzetli soğuk ve sıcak kahve çeşitleriyle de beğeni topluyor.


KISA ZAMANDA POPÜLER OLDU

2016 yılında eşi ile birlikte radikal bir karar alarak Alaçatı’ya yerleşen Mahalle Alaçatı’nın başarılı işletmecisi Fulya Sarı, Ege kasabasına yaşama hayalini de böylelikle gerçekleştirmiş. 2017 yılında Mahalle Alaçatı’yı hayata geçiren Fulya Sarı, birbirinden lezzetli hamburgerleri ile kısa zamanda popüler oldu. Burger konsepti ile fark yaratan Mahalle Alaçatı, yurt içi ve yurt dışından konuklarını ağırlıyor. Mahalle Alaçatı’nın yaz kış misafirlerini ağırladığını belirten Fulya Sarı, şunları söyledi:

HER ŞEY ÇOK ÖZEL VE TAZE

“Şu anda 6-7 çeşit hamburgerimiz var. Çok fazla da ileriye gitmiyoruz. Çünkü burası butik bir işletme. Her şey o anda çok özel ve taze yapılıyor.  Porsiyonlarımız gayet doyurucu. Aslında Amerikan mutfağının olduğu American Bar diyebiliriz. Bunu Alaçatı konsepti ile birleştirdik. Dekorasyonumuz da öyle. Aslında sadece hamburger de yapmıyoruz. Geniş bir menümüz var. Alaçatı’ya yolu düşen konuklarımızı yaz kış ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Hamburger konsepti ile yurt dışına açılmak istediklerini aktaran Fulya Sarı, Alaçatı’yı çok sevdiğini vurgulamayı da ihmal etmiyor.

 

Sıcacık ‘Mahalle’ ortamında; birinden lezzetli burger’ler 

Mahalle Alaçatı, lezzetli menüsü ve dinlendirici tasarımı ile misafirlerini bekliyor. Taş binanın tarihi dokusunu modern dokunuşlar ile buluşturan Mahalle Alaçatı’da dünya mutfağını içinde barındıran menüsü ile farkını ortaya koyuyor. Kahvaltıdan, atıştırmalıklara, makarnadan hamburgerlere kadar çeşitli lezzetlerin yer aldığı Mahalle Alaçatı, yemek menüsünün genişliğinin yanında lezzetli soğuk ve sıcak kahve çeşitleriyle de beğeni topluyor. Mahalle Alaçatı’nın başarılı işletmecisi Fulya Sarı ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdik. 2016 yılında eşi ile birlikte radikal bir karar alarak Alaçatı’ya yerleşen Fulya Sarı, Ege kasabasına yerleşme hayalini de böylelikle gerçekleştirmiş oldu. 2017 yılında Mahalle Alaçatı’yı hayata geçiren Fulya Sarı, birbirinden lezzetli hamburgerleri ile kısa zamanda popüler oldu. Bira ve burger konsepti ile Alaçatı’ya fark yaratan Mahalle Alaçatı, yurt içi ve yurt dışından konuklarını ağırlıyor.

Mahalle Alaçatı’nın yaz kış misafirlerini ağırladıklarını söyleyen Fulya Sarı, “Şu anda 6-7 çeşit hamburger çeşidimiz var. Çok fazla da ileriye gitmiyoruz. Çünkü burası butik bir işletme. Her şey o anda çok özel ve taze yapılıyor.  Porsiyonlarımız gayet doyurucu. Aslında Amerikan mutfağının olduğu American Bar diyebiliriz. Bunu Alaçatı konsepti ile birleştirdik. Dekorasyonumuz da öyle. Aslında sadece hamburger de yapmıyoruz. Geniş bir menü yelpazemiz var. Alaçatı’ya yolu düşen konuklarımızı yaz kış ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. Bira hamburger konsepti ile yurt dışına açılmak istediklerini aktaran Fulya Sarı, Alaçatı’yı çok seviyor.