Advertorial Swisotel Çeşme lüks ve kaliteyi bir arada sunacak
Sponsorlu

Swisotel Çeşme lüks ve kaliteyi bir arada sunacak


Paylaş
Swisotel Çeşme lüks ve kaliteyi bir arada sunacak

Doğanın mucizesinden ve değişimin canlandırıcı ruhundan ilham alınarak temelleri atılan Swissotel Resort & Spa Çeşme, çok yakında açılıyor. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanı sıra tüm dünyanın ilgisini çeken ve doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sunduğu Çeşme’nin incisi Ilıca’nın yeni gözdesi Swissotel Resort & Spa Çeşme, eşsiz standartlarıyla kendini yeniden keşfetme ve mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere yeni bir lüks deneyimi sunuyor. Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissatel markası ve sektörün güçlü yatırımcıları Dilek Holding işbirliği ile hayata geçirilen proje; 248 geniş konuk odası ve 18 süit ile misafirlerini ağırlayacak.

KALİTELİ HİZMET ŞIK MİMARİ 

Denizin içinde bulunan termal kaynakları sayesinde dünyada benzeri olmayan bir doğal güzelliğe sahip olan Ilıca’da yer alan Swissotel Çeşme, Spa deneyimini de en iyi haliyle yaşamayı mümkün kılıyor. Konforlu yataklar ve akıllı teknolojik çözümler sayesinde misafirlerine evlerinde gibi hissetmelerine olanak sağlarken; kaliteli hizmeti, şık mimarisi ve sosyal alanlarıyla bir otelden çok daha fazlasını sunuyor. Swissotel Çeşme, 4 restoranı ve 3 farklı bar seçeneği ile yemek ve eğlence keyfini günün her saati yaşatacak.

BÖLGEDE FARK YARATACAK 

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, daha önce hayata geçirdikleri başarılı projelerle otel işletmeciliğinde güçlü bir deneyime sahip olduklarını belirterek, “Çeşme’nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan otelimizin bölgede fark yaratacağına inancımız tam. Kaliteli hizmet politikamızla faaliyetlerimizi sürdüren, doğayı koruyan ve bu doğrultuda daha iyi bir geleceğe yatırım yapmayı kendine görev edinmiş bir holding olarak, bu kadar değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan son derece mutluyuz. Swissotel Çeşme; hayran bırakan manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve ileri düzey kaliteli otelcilik anlayışıyla lüks ve konforu her yönüyle hissettirecek” dedi.