Advertorial Swıssôtel Resort & Spa Çeşme kapılarını 1 Temmuz’da açıyor... Bir otelden çok daha fazlası
Sponsorlu

Swıssôtel Resort & Spa Çeşme kapılarını 1 Temmuz’da açıyor... Bir otelden çok daha fazlası


Paylaş
Swıssôtel Resort & Spa Çeşme kapılarını 1 Temmuz’da açıyor... Bir otelden çok daha fazlası

Beklenen gün nihayet geliyor. Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort & Spa Çeşme, çok yakında hizmete giriyor. Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek'in dediği gibi Çeşme’nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, bölgede fark yaratacak ve bir otelden çok daha fazlasını yaşatacak. 

Doğanın mucizesinden ve değişimin canlandırıcı ruhundan ilham alınarak temelleri atılan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, 1 Temmuz’da açılıyor. Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissôtel markası ve sektörün güçlü yatırımcıları Dilek Holding iş birliği ile inşasına başlanan ve Çeşme’nin ruhunu İsviçre tarzıyla harmanlayarak özel olarak dekore edilen proje; 248 geniş konuk odası ve 18 süit ile misafirlerini ağırlayacak. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanı sıra tüm dünyanın ilgisini çeken ve doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sunduğu Çeşme’nin incisi Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort & Spa Çeşme, eşsiz standartlarıyla kendini yeniden keşfetme ve mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere yeni bir lüks deneyimi sunuyor.

İLHAM VERİCİ TASARIMLAR

Accor Grubu’nun bir parçası olan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, İsviçre misafirperverliğinin gelenekselliği ile hareket eden, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığı ile donatılmış tasarımıyla dikkat çekiyor. Çeşme’nin bohem ve Alpler’in minimalist tarzıyla uyum içerisinde her detay göz önünde bulundurularak dekore edilen Swissôtel Resort & Spa Çeşme; ilham verici tasarımları ve deniz manzaralı ya da köşe süit odalarıyla misafirlerine unutulmayacak anlar yaşatacak. Konforlu yataklar ve akıllı teknolojik çözümler sayesinde misafirlerine evlerinde gibi hissetmelerine olanak sağlarken; kaliteli hizmeti, şık mimarisi ve sosyal alanlarıyla bir otelden çok daha fazlasını sunacak. Bereketin simgesi zeytin ağaçları, iç ısıtan güneşi ve denizin içinde bulunan termal kaynakları sayesinde dünyada benzeri olmayan bir doğal güzelliğe sahip olan Ilıca’da yer alan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, Spa deneyimini de en iyi haliyle yaşamayı mümkün kılıyor. Bol mineralli termal sularıyla misafirlerin bedeni yeniden canlanırken, İsviçre esansiyel yağları ile Spa deneyimi ruhun en derinliklerine kadar hissedilecek. Her mevsime uyumlu spor alanlarında ise rahatça vakit geçirerek zinde ve formda kalmak mümkün olacak.

YEMEK VE EĞLENCE KEYFİ

Türk mutfağında akıllara gelen her lezzeti bir araya getiren Swissôtel Resort & Spa Çeşme, misafirlerine sunduğu lezzetlerle de dikkat çekiyor. Yöresel tatlardan kebaplara kadar zengin gastronomi örneklerini usta şeflerin ellerinden deneyimleme fırsatı sunarken; Uzakdoğu lezzetlerinden İtalyan mutfağına, Ege mutfağına ve balıktan ona eşlik eden birbirinden lezzetli meze tabaklarına kadar geniş menüsü özenle hazırlandı. 4 restoranı ve 3 farklı bar seçeneği ile yemek ve eğlence keyfi, günün her saatinde misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak.

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek

HAYRAN BIRAKAN MANZARA

Daha önce hayata geçirdikleri başarılı projelerle otel işletmeciliğinde güçlü bir deneyime sahip olduklarını ifade eden Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, “Çeşme’nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan Swissôtel Resort & Spa Çeşme’nin bölgede fark yaratacağına inancımız tam. Üç yıl önce büyük heyecanlarla başladığımız projeyi tamamlayıp hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Kaliteli hizmet politikamızla faaliyetlerimizi sürdüren, doğayı koruyan ve bu doğrultuda daha iyi bir geleceğe yatırım yapmayı kendine görev edinmiş bir holding olarak, bu kadar değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan son derece mutluyuz. Swissôtel Resort & Spa Çeşme; hayran bırakan manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve ileri düzey kaliteli otelcilik anlayışıyla lüks ve konforu her yönüyle hissettirecek” diye konuştu.

YENİ BİR KONAKLAMA DENEYİMİ

Dilek, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sadece otel misafirlerine özel hizmet veren muhteşem Ilıca kumsalı, birçok sosyal olanağı, özel mimarisi, muhteşem gün doğumu ve batımları ile tam anlamıyla ayrıcalıklı yaşam sunuyor. İddiamız; Çeşme tatil anlayışına yeni bir boyut kazandırmak. Konumu itibarı ile ilçenin en özel lokasyonunda yer alan Swissôtel Resort & Spa Çeşme, özel dizayn odaları, adını sıkça duyuran Çeşme Gurme tatlarını özel yorumlarla yeni bir lezzet şölenine dönüştüren lezzetleri, özel plajı, misafir hizmetleri, bambaşka bir konaklama deneyimi sunan 2 adet 1400 metrekare büyüklüğe sahip penthouse’ları, helicopter pisti ve eğlence olanakları ile bir tatilin ötesine geçecek yepyeni bir konaklama deneyimi yaşatacak. Kısaca lüks ve konforu yeniden tanımlıyoruz, ayrıcalıklı tatil deneyimini gerçek anlamda yaşatacağız.”

İlandır