Advertorial Swissôtel Resort & Spa Çeşme’nin kendi markasi Noida Sushi Asian Cuisine Lounge’in hedefi: Tüm duyulari harekete geçirecek unutulmaz bir yemek deneyimi
Sponsorlu

Swissôtel Resort & Spa Çeşme’nin kendi markasi Noida Sushi Asian Cuisine Lounge’in hedefi: Tüm duyulari harekete geçirecek unutulmaz bir yemek deneyimi


Paylaş
Swissôtel Resort & Spa Çeşme’nin kendi markasi Noida Sushi Asian Cuisine Lounge’in hedefi: Tüm duyulari harekete geçirecek unutulmaz bir yemek deneyimi

Çok yakında kapılarını açmaya hazırlanan Ilıca’nın yeni gözdesi Swissôtel Resort & Spa Çeşme, kendi markası Noida Sushi Asian Cuisine Lounge’ı da otel bünyesinde hizmete sunacak. Taze suşi, saşimiler başta olmak üzere geniş bir menüye sahip olan Noida, dekorasyonundan yemeklerin lezzetine kadar her alanda unutulmaz bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Noida Sushi Asian Cuisine Lounge, Swissôtel Resort & Spa Çeşme bünyesinde açılmaya hazırlanıyor. Swiss Otel’in kendi markası olan Noida Sushi Asian Cuisine Lounge, üst düzey bir Asya restoranı olarak hizmet verecek. Su ve deniz temalarının ortasında, okyanusun doğal güzelliğinden ilham alınarak hayata geçirilen Noida Sushi Asian Cuisine Lounge, Akdeniz mutfağıyla Asya mutfağını birleştirerek "MediterrAsian" konseptini benimsiyor. Geniş ve çeşitli bir menü ile müşterilere brunch, lunch ve sushi gibi farklı seçenekler sunmayı amaçladıklarını söyleyen Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, Noida Sushi Asian Cuisine Lounge hakkında bilgi verdi.

AKDENİZ VE ASYA MUTFAĞI

Noida’nın, denizin lezzetli ürünleri ve harika mezeleri ile eşsiz bir yemek deneyimi sunduğuna dikkat çeken Bilal Dilek, “Menümüzde; günlük taze balıklardan yapılmış suşi ve saşimiler başta olmak üzere çeşitli deniz ürünleri yemeklerinin yanı sıra geleneksel Asya teknikleri kullanılarak mükemmel bir şekilde pişirilen ızgara deniz ürünleri de yer alıyor. Ama bu kadarla kalmıyor! Noida aynı zamanda Akdeniz ve Asya bölgelerinin kültürel zenginliklerinden de ilham alıyor ve mutfağımız, bu lezzet ve içeriklerin füzyonlarını da kapsıyor. Mutfağımızı, Akdeniz'in yerel mutfağı ve Asya'nın geleneksel tekniklerini kombinleyerek hem bize tanıdık hem de inovatif ürünler yarattığımız için 'MediterrAsian'' olarak adlandırıyoruz. Füzyon mutfağımız, Çeşme'nin kozmopolit doğasını ve markamızın her alanında mükemmelliğe olan bağlılığımızı yansıtan bir çeşitlilik ve kültürel alışveriş kutlamasıdır” diye konuştu.

GELENEKSEL VE MODERN BİR ARADA

“Hem Akdeniz hem de Japon mutfak geleneklerinden ilham alarak, malzemelerin saflığını korurken yemeklerimize modern bir dokunuş katmak için çalışıyor ve kendimizi geliştirmeye her zaman devam ediyoruz” diyen Bilal Dilek, şunları söyledi: “Noida'nın felsefesi, anın tadını çıkarmak için zaman ayırmanın önemini vurgulayan Akdeniz ve Asya'nın zengin kültürel mirasından etkilenmiştir. ‘MediterrAssian’ olarak nitelendirdiğimiz menümüz, kalite, sadelik ve özgünlüğe bağlılığımızın yansımasıdır. Noida'da, Akdeniz konumumuza ve adımızın anlamı olan dokuz okyanusun antik mitolojisine saygı duruşunda bulunan tatların ve tekniklerin uyumlu bir karışımını yaratmaya çalışıyoruz. Malzemelerimizin güzelliğini minimum manipülasyonla sergiliyor, doğal tatların parlamasına ve kültürel sınırları aşan tutarlı bir deneyim yaratmasına izin veriyoruz.”

 DİLEK: HEDEFİMİZ MÜKEMMELLİK

Noida markasının, müşterileri denizin doğal güzelliğine çeken lüks bir yemek deneyimi sağlama prensibi üzerine inşa edildiğini ifade eden Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, “Restoranın dekorasyonundan yemeklerin lezzetine kadar her alanda tüm duyuları harekete geçirerek, unutulmaz bir yemek deneyimi yaratmayı hedefliyoruz. Müşteri hizmetlerimizden özenle hazırlanmış menümüze kadar markamızın her alanında hedefimiz, mükemmellik. Eğer denizin güzelliği ile lezzetlerini kutlayan ve aynı zamanda Akdeniz ile Asya'nın füzyonu olarak tasarlanmış bir menüye sahip bir restoran arıyorsanız Noida sizin için harika bir seçim. Okyanusun doğal güzelliğinin tadını çıkarırken, Asya ve Akdeniz'in zengin ve çeşitli mutfağını keşfeden bir lezzet yolculuğu için bize katılın” dedi.

İlandır