Advertorial Swissotel Resort & Spa Çeşme’de... Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz
Sponsorlu

Swissotel Resort & Spa Çeşme’de... Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz


Paylaş
Swissotel Resort & Spa Çeşme’de... Kendinizi yeniden keşfedeceksiniz

Ilıca’nın yeni gözdesi Swissotel Resort & Spa Çeşme, çok yakında hizmete giriyor. Tatil anlayışına yeni bir boyut getiren Swissotel Resort & Spa Çeşme, eşsiz standartlarıyla kendini yeniden keşfetmek ve mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere yeni bir lüks deneyimi sunuyor

Doğanın mucizesinden ve değişimin canlandırıcı ruhundan ilham alınarak temelleri atılan Swissotel Resort & Spa Çeşme, ağustos ayında açılıyor. Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden biri olmasının yanı sıra tüm dünyanın ilgisini çeken ve doğanın tüm güzelliklerini cömertçe sunduğu Çeşme’nin incisi Ilıca’nın yeni gözdesi Swissotel Resort & Spa Çeşme, eşsiz standartlarıyla kendini yeniden keşfetmek ve mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere yeni bir lüks deneyimi sunuyor. Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve sektörün güçlü yatırımcıları Dilek Holding işbirliği ile hayata geçirilen ve Çeşme’nin ruhunu İsviçre tarzıyla harmanlayarak özel olarak dekore edilen proje; 248 geniş konuk odası ve 18 süit ile misafirlerini ağırlayacak.

DENİZ MANZARALI ODALAR

Çeşme’nin bohem ve Alpler’in minimalist tarzıyla uyum içerisinde her detay göz önünde bulundurularak dekore edilen Swissotel Resort & Spa Çeşme; ilham verici tasarımları ve deniz manzaralı ya da köşe süit odalarıyla misafirlerine unutulmayacak anlar yaşatacak. Accor Grubu’nun bir parçası olan Swissotel Çeşme, İsviçre misafirperverliğinin gelenekselliği ile hareket eden, Alp enerjisinin tazeliği ve canlılığı ile donatılmış tasarımıyla dikkat çekiyor. Bereketin simgesi zeytin ağaçları, iç ısıtan güneşi ve denizin içinde bulunan termal kaynakları sayesinde dünyada benzeri olmayan bir doğal güzelliğe sahip olan Ilıca’da yer alan Swissotel Çeşme, Spa deneyimini de en iyi haliyle yaşamayı mümkün kılıyor. Konforlu yataklar ve akıllı teknolojik çözümler sayesinde misafirlerine evlerinde gibi hissetmelerine olanak sağlarken; kaliteli hizmeti, şık mimarisi ve sosyal alanlarıyla bir otelden çok daha fazlasını sunuyor. Bol mineralli termal sularıyla misafirlerin bedeni yeniden canlanırken, İsviçre esansiyel yağları ile uygulanan Spa deneyimi, ruhun en derinliklerine kadar hissedilecek. Her mevsime uyumlu spor alanlarında ise rahatça vakit geçirerek, zinde ve formda kalmak mümkün olacak.

MUTFAKTA USTA ŞEFLER

Türk mutfağında akıllara gelen önemli lezzetleri bir araya getiren Swissôtel Resort & Spa Çeşme, misafirlerine sunduğu tatlarla da dikkat çekiyor. Yöresel tatlardan kebaplara kadar zengin gastronomi örneklerini usta şeflerin ellerinden deneyimleme fırsatı sunarken; Uzakdoğu lezzetlerinden İtalyan ve Ege mutfağına, balıktan ona eşlik eden birbirinden lezzetli meze tabaklarına kadar geniş menüsü özenle hazırlandı. 4 restoranı ve 3 farklı bar seçeneği ile yemek ve eğlence keyfi, günün her saatinde misafirlerine lezzet şöleni yaşatacak. 

OTELCİLİKTE GÜÇLÜ DENEYİM

Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, daha önce hayata geçirdikleri başarılı projelerle otel işletmeciliğinde güçlü bir deneyime sahip olduklarını belirterek, “Çeşme’nin benzersiz güzelliğine yakışır şekilde özenle tasarlanan Swissotel Resort & Spa Çeşme’nin bölgede fark yaratacağına inancımız tam. Üç yıl önce büyük heyecanlarla başladığımız projeyi tamamlayıp hayata geçirdiğimiz için mutluyuz. Kaliteli hizmet politikamızla faaliyetlerimizi sürdüren, doğayı koruyan ve bu doğrultuda daha iyi bir geleceğe yatırım yapmayı kendine görev edinmiş bir holding olarak, bu kadar değerli bir projenin yatırımcısı olmaktan son derece mutluyuz. Swissotel Resort & Spa Çeşme; hayran bırakan manzarası, şık odaları, yeme-içme alanları ve ileri düzey kaliteli otelcilik anlayışıyla lüks ve konforu her yönüyle hissettirecek” dedi.

MİSAFİRLERE ÖZEL PLAJ HİZMETİ

Sadece otel misafirlerine özel hizmet veren muhteşem Ilıca kumsalının, birçok sosyal olanağı, özel mimarisi, muhteşem gün doğumu ve batımları ile tam anlamıyla ayrıcalıklı yaşam sunduğunu dile getiren Dilek, “İddamız; Çeşme tatil anlayışına yeni bir boyut kazandırmak. Konumu itibarı ile ilçenin en özel lokasyonunda yer alan Swissotel Resort & Spa Çeşme, özel dizayn odaları, adını sıkça duyuran Çeşme gurme tatlarını özel yorumlarla yeni bir lezzet şölenine dönüştüren yemekleri, özel plajı, misafir hizmetleri, bambaşka bir konaklama deneyimi sunan 2 adet 1400 metrekare büyüklüğe sahip penthouse’ları,helicopter pisti ve eğlence olanakları ile bir tatilin ötesine geçecek yepyeni bir konaklama deneyimi yaşatacak. Kısaca lüks ve konforu yeniden tanımlıyoruz, ayrıcalıklı tatil deneyimini gerçek anlamda yaşatacağız” ifadelerini kullandı.