Advertorial “Symphony of the Seas” Nisan 2018’de başlıyor
Sponsorlu

“Symphony of the Seas” Nisan 2018’de başlıyor


Paylaş
“Symphony of the Seas” Nisan 2018’de başlıyor

Royal Caribbean International'ın Oasis sınıfı gemilerinin en yeni üyesi  olan “Symphony of the Seas” Nisan 2018’de başlayacağı seferlerine bir adım daha yaklaştı.

Dış yapısı tamamlandıktan sonra 9 Haziran tarihinde ilk kez yüzdürülmeye başlanan Symphony of the Seas’in iç mekan montaj ve dekorasyon çalışmaları hız kesmeden devam etmektedir.

Symphony of the Seas” dünya denizleri ile buluştuğu ilk sezonunda Akdeniz’in nefes kesen limanları arasında yer alan Barselona’dan hareket ile Mayorka, Marsilya, La Spezia (Floransa/Pisa) , Roma ve Napoli limanlarını keşfetmenizi sağlarken yıl boyunca adından sıkça söz ettirecek. Ardından 7 gece Doğu ve Batı Karayip turlarını gerçekleştirmek için Kasım başında Miami'ye hareket edecek.

Dünya’nın en büyük ve en macera dolu gemisi ünvanını alacak ve 2016 yılında suya indirilen kardeşi Harmony of the Seas'ten 28 kabin daha fazla konaklama kapasitesine sahip olan Symphony of the Seas toplam 230.000 gross ton ağırlığındadır.

Konukları için yeni özellikler ve olanaklar öne çıkaran Symphony of the Seas, Harmony of the Seas'ın dünya çapında tanınmasını sağlayan çığır açan yenilikleri ve heyecan verici deneyimleri bir araya getirecek.
Ödüllü ve tüm otoriteler tarafından takdir edilen favori yenilikler arasında; yedi mahalle konsepti, yaratıcı ve sofistile yemek deneyimleri, robot barmenler, oriinal Broadway showları, Aqua Tiyatrosu ve dünya denizlerindeki en uzun kaydıraklar bunlardan sadece birkaçı.

Royal Caribbean International, 48 yıldır daha önce dünya denizlerinde hiç görülmeyen yenilikleri sektörüne tanıtan ödüllü bir küresel yolculuk markasıdır. Gemi seyahatlerinde çığır açan, Broadway tarzı eğlence , ailelere ve maceracı tatilcilere hitap eden beğenilen programları da dahil olmak üzere, Royal Caribbean'da bulunan kapsamlı ve eşsiz bir dizi özellik ve kolaylıklar içermektedir.

Royal Caribbean , Travel Weekly Readers Choice Awards'da 14 yıl üst üste "En İyi Gemi Şirketi" seçilmektedir.

Dünyanın en yenilikçi 24 cruise gemisini sahip Royal Caribbean’ın tüm dünya denizlerinde konuklarına eşsiz bir deneyim sunmaktadır. Bermuda, Karayipler, Avrupa, Kanada , Alaska, Güney Amerika, Asya ve Avustralya'nın en popüler destinasyonlarına ve Yeni Zelanda'ya kadar uzanıyor.

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ!