Advertorial Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro inceleme
Sponsorlu

Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro inceleme


Paylaş
Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro inceleme

Xiaomi’nin gelişmiş akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimi için yüksek görüntüleme sistemleriyle gelen akıllı telefonları Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro’yu bu videoda detaylı bir şekilde inceledik. Onur Binay/posta.com.tr

Xiaomi her yıl birçok telefon piyasaya sürüyor, bu nedenle yeni sürümlerin şirketin ürün yelpazesine nerede durduğunu anlamak zor olabilir. 12T serisi ise amiral gemisi modellerini içeriyor. Bizim de buradaki odak noktamız serinin giriş modeli 12T ve en üst modeli 12T Pro.

Xiaomi 12T ve 12T Pro, ikisi de gerçek Android amiral gemisi deneyimini sunuyor. İşlemci performansları, uygulama çökmeleri veya takılmalar olmadan gayet akıcı. 6,67 inç AMOLED ekranda bir şey izlemek ya da oynamak, 120 Hz yenileme hızı ve 480 Hz dokunmatik örnekleme ile birleştirildiğinde harika görünüyor.

Üçlü arka kamera, üst segment bir akıllı telefondan beklediğiniz seviyede fotoğraflar ve videolar çekebiliyor. Ön kamera için de aynılarını söyleyebilirim.

Telefonlar pil tarafında da çoğu kullanıcının beklentilerini karşılayacaktır. 120W Xiaomi Hyper Charge gerçekten etkileyici. MIUI 13 ile de iyi bir kullanıcı deneyimi sunuluyor.

Toparlayacak olursam şık tasarımı, malzeme kalitesi ve etkileyici teknik özellikleriyle Xiaomi 12T ve 12T Pro, klasik bir amiral gemisi telefon kullanma hissini sizlere yaşatıyor. Hem gün ışığında ve hem düşük ışıkta kaliteli fotoğraflar çeken, içerik tüketimine yoğunlaşan, rahatlıkla video izlemeye veya oyun oynamaya imkan sağlayan bir akıllı telefon istiyorsanız, Xiaomi 12T veya 12T Pro modeline bakabilirsiniz.

Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro inceleme Xiaomi’nin gelişmiş akıllı telefon fotoğrafçılığı deneyimi için yüksek görüntüleme sistemleriyle gelen akıllı telefonları Xiaomi 12T ve Xiaomi 12T Pro’yu bu videoda detaylı bir şekilde inceledik. Onur Binay/posta.com.tr

İlandır