Advertorial YAPITEK ‘Narova 6. Etap’ satışlarına başladı
Sponsorlu

YAPITEK ‘Narova 6. Etap’ satışlarına başladı


Paylaş
YAPITEK ‘Narova 6. Etap’ satışlarına başladı

Yapıtek’in, İzmir Bornova’da yepyeni bir yaşam başlatan ‘Narova’ projesi, etap etap büyüyerek tamamlanan 700 konutla kendi kendine yeten bir semte dönüştü. İlk 5 etap ile ‘Villa Narova’ projelerini tamamlayan YAPITEK A.Ş., 6. etap satışlarına başladı.

Projede; 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje; açık yüzme havuzu, spor salonu, çocuk oyun alanları, açık/kapalı otopark, kontrollü giriş, 24 saat güvenlik gibi olanaklarının yanı sıra ferah ve geniş peyzaj alanlarına sahip. Yapıtek A.Ş. teminatıyla İzmir’le buluşacak Narova 6. Etap, yalnızca kaliteli yaşam değil, aynı zamanda iyi bir yatırım fırsatı da sunuyor.

Haberin Devamı

KENTE DEĞER KATIYOR


Narova’da biten etapların sakinleri, konforlu ve keyifli evlerinin tadını çıkarıyor. Narova 6. Etap ise şehrin merkezi bölgesinde keyifli bir hayatta nefes almak için sahiplerini bekliyor. Özenli yaşamanın mimarı Yapıtek A.Ş., modern yaşam alanlarıyla İzmir’in geleceğine kapı aralayan, ferah, kendine özgü ve aydınlık çehresiyle bölgenin kaderini değiştiren Narova projeleriyle, İzmir’e değer katmaya devam ediyor.

Firma, İzmir’in çeşitli bölgelerinde yeni proje arayışlarını da sürdürüyor.

İlandır