Advertorial Yarım asırlık bir mazi değişmeyen tek lezzet
Sponsorlu

Yarım asırlık bir mazi değişmeyen tek lezzet


Paylaş
Yarım asırlık bir mazi değişmeyen tek lezzet

Swissôtel Resort & Spa Çeşme, tatil keyfinize lezzet katacak güzel bir sürprizle açılacak. Şık dekorasyonu, enfes lezzetleri ile rafine zevklere hitap eden İstanbul'un ünlü mekanı Hamdi Restoran, Ege Bölgesi'ndeki ilk şubesini Swissôtel Resort & Spa Çeşme'de hizmete sunacak.


1960’lı yıllarda İstanbul’a gelerek, Eminönü Yeni Cami’nin yanında bulunan otoparkın köşesinde ilk tezgahını açan Urfa Birecikli Hamdi Arpacı, bir küçük ızgara ve seyyar tezgahı ile 7 yıl boyunca esnafa ve gelen müşterilere leziz kebap çeşitlerini sundu. Hamdi Usta’nın yaptığı kebaplar günden güne ünlendi. Güneydoğu Anadolu’nun benzersiz lezzetteki kebapları, yöresel hazırlanış biçimleri korunarak misafirlere ikram edildi. Güneydoğu sofrasının eşsiz lezzetlerini İstanbul a başarı ile taşıyan Hamdi Usta, 1995 yılından itibaren Eminönü’nde bulunan restoranına taşındı.

YILLAR İÇİNDE BÜYÜYEN LEZZET 

1960’lı yılların sonunda Eminönü Meydanı’nda 3 metrekarelik seyyar tezgahta başlayan serüven, yıllar içinde büyüyerek İstanbul’da üç şube ile yoluna devam ediyor. İlk günkü lezzetini koruyup hizmet anlayışını her gün geliştirmeye devam eden Hamdi Restoran, 2014 yılında Şişli ve Pera şubelerini açarak yatırımlarını genişletti. 60 milyon TL’lik yatırımla, 200 kişilik misafir ağırlama kapasiteli Hamdi Restoran, dördüncü şubesini Çeşme’ye taşıyor.

İlandır