Advertorial Yeni yıl Simge Sağın performansıyla karşılanacak
Sponsorlu

Yeni yıl Simge Sağın performansıyla karşılanacak


Paylaş
Yeni yıl Simge Sağın performansıyla karşılanacak

Altın Yunus Çeşme, unutulmaz bir yılbaşı programına ev sahipliği yaparken, 31 Aralık gecesi popüler sanatçı Simge Sağın sahne alacak.

İki gün sürecek olan programın ilk günü olan 30 Aralık Cumartesi akşamında müzisyen Atilla Demircioğlu, gitarıyla ve seslendirdiği unutulmaz şarkılarıyla misafirlerle birlikte olacak. 31 Aralık Pazar gecesi eşsiz lezzetlerin eşlik edeceği yılbaşı gala programı Rise Up Orkestrası ile başlayacak. Ardından sahne alacak olan Simge Sağın, repertuarıyla ve enerjisiyle misafirleri coşturacak. Yılbaşı programı, DJ. Günhan Erkekler performansıyla sona erecek.

Yılbaşı eğlencesinde büyüklerin yanı sıra çocukların da eğlenmesi için eğitici, öğretici ve eğlendirici aktiviteler düzenlenecek, büyükler gibi çocuklar da geç saatlere kadar sürecek eğlencenin tadına varacak. Otelde konaklama yapacak misafirlere geç kahvaltı imkanı da sağlanacak. Misafirlerin eğlenerek ve dinlenerek yeni yıla girmesini hedefleyen Altın Yunus’un sağlıklı yaşam merkezi Palmet SPA’da, dileyen misafirlere masaj, termal ve Thalasso havuz, hamam ve sauna imkanı da sunulacak.

İlandır