Advertorial Yossi’de unutulmaz barbekü deneyimi
Sponsorlu

Yossi’de unutulmaz barbekü deneyimi


Paylaş
Yossi’de unutulmaz barbekü deneyimi

2020 yazından beri Alaçatı'nın lezzet rotasında kendine özel bir yer edinen Yossi Alaçatı, unutulmaz bir barbekü deneyimi sunuyor…

Mekanın şefi olan Yossi, kullandığı özel tütsüleme teknikleriyle etleri muhteşem birer lezzete dönüştürüyor. Smoked tütsüleme tekniğiyle hazırlanan etler, dumanın muhteşem aromasıyla birleşerek damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor. Tütsülenmiş etlerin yanında sunulan özgün kokteyller ise bu lezzet yolculuğuna eşlik ediyor. Her bir kokteyl, taze meyve ve özenle seçilmiş içeceklerle hazırlanıyor ve etin benzersiz aromasını tamamlamak için özel olarak tasarlanıyor.

Yossi Alaçatı bu yaz yeni bir konseptle karşınızda; Antikahvaltı! Geleneksel kahvaltı kültürünü modern bir dokunuşla birleştiren Yossi Alaçatı, güne başlarken özel lezzetleri ve zengin çeşitlilikteki kahvaltılık seçenekleriyle sizleri bekliyor.

Mekanın ferahlığı, doğanın içinde olmanın verdiği huzur ve lezzet dolu bir mola için en iyi adres! Konuklarına unutulmaz anılar ve lezzet dolu deneyimler sunan Yossi Alaçatı, bu yaz misafirlerini doğallığıyla büyüleyen bir atmosfere davet ediyor.

İlandır