Advertorial Yurt dışı hayalleriniz Vize 35 ile gerçekleşiyor
Sponsorlu

Yurt dışı hayalleriniz Vize 35 ile gerçekleşiyor


Paylaş
Yurt dışı hayalleriniz Vize 35 ile gerçekleşiyor

Doğru ve eksiksiz hazırladıkları dosyalar sayesinde vize başvurularında yüzde 90 başarı sağlayan Vize 35, yurt dışı hayalleriniz gerçeğe dönüşmesini sağlıyor.

Vize 35 Yönetim Kurulu Başkanı Cem Dayan, son zamanlarda yurt dışı vizesi almada sorunlar yaşandığını söyledi. Randevu almanın zorlaştığını ve red oranlarının arttığını belirten Dayan, “En çok yaşadığımız sorun şu an ülkelerin randevu kotalarını vermemesi. Vize sorunları da çıkıyor. Bunun şu an net bir nedeni olmamakla birlikte genelde söylenen siyasi sebepler. Türklerin gidip göç etmesinden dolayı da sorunlar yaşanıyor. TÜRSAB’a bağlı acenteler bazı ülkelerden ekstra randevu alabiliyor. Bize ulaşırsanız en azından randevuları daha kısa sürede alabilme ihtimaliniz var. Sıra açıldığı zaman kişileri de öne alabiliyoruz. Vize redlerinde ise düzgün dosya hazırladığımız için çok fazla sorun yaşamıyoruz. Yüzde 90 oranında vizelerimiz hala onaylanıyor” dedi.

DOĞRU VE EKSİKSİZ BAŞVURU

Yaklaşık 26 yıl önce bir turizm acentesi olarak kurulan Vize35, bugün Cem Dayan liderliğinde Uluslararası Vize işlemleri, yurt içi ve yurt dışı turları, VIP turlar, otel rezervasyonları, tüm dünya havaalanlarına uçak biletleri, kongre turizmi, sağlık turizmi, gastronomi turizmi, kültür turizmi alanlarında çalışmalarını 7/24 kesintisiz hizmet ve misafirlerinin mutlak memnuniyeti ilkesiyle sürdürüyor. Çok genç bir yaşta Vize35’in Uluslararası vize işlemleri departmanında “Vize Uzmanı” olarak çalışmaya başlayan Cem Dayan, 11 yıl önce çalışanı olduğu şirketin hisselerini devralarak yönetimin başına geçti. Turizm ve vize konusunda Vize35’in tüm departmanlarını alanlarında lider konuma getirmeyi başaran Cem Dayan; bugün Schengen vizesi, Çalışma Vizesi, Eğitim Vizesi, Aile Birleşimi Vizesi, İngiltere Vizesi, ABD Vizesi, Kanada Vizesi, Start- Up gibi uluslararası vize işlemlerinin tüm alanlarında, uzman kadrolar tarafından doğru ve eksiksiz hazırlanan başvuru dosyaları sayesinde başarıdan başarışa koşuyor.

SÜREKLİ GELİŞME İÇİNDE

Tüm misafirlerin mutluluğunu kendilerine ilke edindiklerini ve bu doğrultuda her gün daha iyi hizmet verebilmek için kendilerini geliştirdiklerini vurgulayan Cem Dayan, yeni alanlar ve yeni hedefler konusunda projeler hazırladıklarını, kısa zamanda vize ve turizm alanındaki başarılarını bu alanlara da taşımayı planladıklarını söyledi. Vize35’in yenilikçi bir şirket olduğuna dikkat çeken Dayan, “Sevilen bir marka ve hayranlık duyulan bir firma olma yolunda sağlam ve emin adımlarla ilerlemekteyiz. Türkiye'de saygın, köklü geçmişimiz ve edindiğimiz güvenilirlik, sadakat, devamlılık ve saygınlığımızı bir dünya markası haline taşımaktayız” diye konuştu.

YENİ ŞUBE AÇILIŞINI KUTLADILAR

Donanımlı, uzman kadrosuyla güvenilir, yenilikçi ve müşteri memnuniyetini en yüksek seviyelerde yakalamış tecrübeli vize danışmanlık firması Vize 35’in başarılı ekibi, yeni şube açılışını bir yemekle kutladı. Yeni yol haritasının masaya yatırıldığı yemekte Vize 35 ekibi keyifli bir gece geçirdi. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Dayan yaptığı konuşmada, şirket olarak yenilikçi ve sevilen bir marka olma yolunda sağlam ve emin adımlarla ilerlediklerini dile getirerek, şöyle konuştu: “7/24 kesintisiz hizmet ve müşteri memnuniyeti için hiç durmadan çalışıyoruz. Uluslararası tüm vize işlemlerinin yoruculuğunu sizin üzerinizden alarak değerli vaktinizi işlemler için harcamanıza izin vermiyoruz. Büyüyen ekibimizle yeni yerimiz olan İzmir Üçyol şubemize bekliyoruz.”

İlandır