Türkiye (Son Dakika) Ağabeyini 20 bıçak darbesiyle katletti

Ağabeyini 20 bıçak darbesiyle katletti

Paylaş
Ağabeyini 20 bıçak darbesiyle katletti

İşsiz ağabeyinin evine giden Abdullah K., tartıştığı ağabeyi Mehmet K.'nın başında önce odunla vurdu. Ardından evden aldığı bıçakla da 20 defa bıçakladı

Bursa’da, tartıştığı ağabeyini bıçakla öldürdüğü ileri sürülen kişi gözaltına alındı. İddiaya göre, bir markette çalışan Abdullah K. (32), işsiz olan ağabeyi Mehmet K’nın (45), merkez Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesinde bir apartmanın teras katındaki evine geldi. Mehmet K’yı alkol alırken gören Abdullah K, içki içmemesi için onu uyarınca aralarında tartışma çıktı.

Haberin Devamı

20 BIÇAK DARBESİ

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Abdullah K, önce odunla başına vurduğu Mehmet K’ya, evden aldığı bıçakla saldırdı. Vücuduna yaklaşık 20 bıçak darbesi alan Mehmet K, olay yerinde hayatını kaybetti. Daha sonra telefonla polisi arayan Abdullah K, ağabeyini öldürdüğünü ve teslim olmak istediğini söyledi. Olay yerine gelen polis ekipleri, zanlıyı Emek Polis Merkezi’ne götürdü. Mehmet K’nın cesedi otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Ekipler, bir süre sonra olay yerine iki çocuğuyla gelen ve kısa süreli şok geçiren Abdullah K’nın eşi Emsal K’yı polis merkezine götürerek ifadesine başvurdu.