Siyaset AK Partili Külünk'ten 'güzellik' hizmeti
Paylaş
AK Partili Külünk'ten 'güzellik' hizmeti

İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası, güzellik salonu işletmecileriyle ilgili Resmi Gazete'de yayımlanan yönetmelik değişikliğinin konu alındığı toplantı düzenledi

Bakırköy’deki İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde (İSTESOB) düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk, siyasetin insana hizmet etme sanatı olduğunu, kendisinin de bu amaç doğrultusunda hareket ettiğini belirtti.

Haberin Devamı

Esnaf odalarının problemlerine hizmetkar olmanın tüm ülke insanına hizmetkar olmakla eşdeğer olduğunu söyleyen Külünk, "Toplumun talepleri süreci belirler. Toplumun taleplerini de insanların beklentileri oluşturur. Gelecekte en çok büyüyecek sektörün güzellik üzerine olacağını düşünüyorum. Televizyonun, iletişim araçlarının yaygınlaşmasıyla birlikte insanlar kendilerini fark etmeye, tanımaya başladı. Bu da güzellik uzmanlarına ait bir oda kurulmasına zemin hazırladı" diye konuştu.

Külünk, sektörün boyut değiştirerek sağlıkla da ilgileneceğini aktararak, "İnsanımızın bakımlı olması, ülkemizin insan güvenliği açısından son derece önemlidir. Bu ince çizgide bu sektörün gelişeceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı. Metin Külünk, güzellik uzmanlarına aralarındaki mesleki dayanışmayı da artırmalarını tavsiye etti.

İstanbul Güzellik Uzmanları ve Güzellik Salonu İşletmecileri Odası Başkanı Ayşe Aydın ise meslekleriyle ilgili tek odanın Türkiye’de bulunduğunu anlatarak, yönetmelik değişikliğiyle ilgili yardımlarından dolayı AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk’e teşekkür etti. Aydın, yönetmelik değişikliği için önemli çabalar harcadıklarını ifade ederek, "Epilasyon yapma hakkını tekrar kazanana kadar Meclis’te çalınmadık kapı bırakmadık" dedi.

Haberin Devamı

AA