Magazin 'Aklınıza seks gelmiyor'

'Aklınıza seks gelmiyor'

Paylaş
'Aklınıza seks gelmiyor'

Survivor yarışmacısı Özge Ulusoy, adada geçen günlerini anlattı

ACUN'LA NASIL TANIŞTIN?

2003 senesinde Acun Firarda için sunucu aranıyordu. Benimle de konuşmuştu ama olmadı. Sonra bu yıl Aralık ayında bir telefon geldi ve Survivor’a katılıp katılmayacağımı sordular. Acun’un arkasında durduğu her projenin kalitesine ve sağlamlığına güvendiğim için hiç tereddütsüz kabul ettim. Acun çalıştığı herkesin hep arkasında duran, kaliteli işler yapan biri. Mesela Survivor ucuzlaşabilecek bir program iken Acun ve ekibi sayesinde asla ucuzlaşmadı.

GELELİM SURVİVOR'A... SEN NORMAL HAYATTA GÜÇLÜ KUVVETLİ MİSİNDİR?

Yok. Fiziksel olarak güçlü değilimdir. Gördüğünüz gibi orada da bir oyun kazandım. Onu da kazanmasaydım döverlerdi herhalde.

BİR OYUN KAZANIP KALDIĞINA GÖRE HALK MI DESTEKLEDİ SENİ? DEMEK Kİ SEVİLİYORMUŞSUN

Orada iken anlamıyordum. Acun oraya geldikçe “Program çok seviliyor, bir fenomen oldu” diyordu da, biz tam kafamızda ne olup bittiğini canlandıramıyorduk. Ne zaman ki çıkıp Türkiye’ye döndüm. Kadınlar, erkekler, çocuklar yolumu kesip konuştu, öptü. O zaman anladım ki gerçekten sevilmişim. Annemle geçen gün yolda giderken bir araba bizi durdurdu. Ve anneme “Hanımefendi böyle bir kız yetiştirdiğiniz için gurur duymalısınız” dedi. Bu benim için her şeye değerdi.

AÇ KALIYOR MUYDUNUZ?HERKES "ONLARA ARKADA YEMEK VERİYORLAR"DİYE KONUŞTU...

Gerçekten ama gerçekten aç kaldık. Bu yaşıma geldim, hayatımda ilk defa açlıktan ağladım. Allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin. Açlıktan gerçekten gözümüz dönüyor, muz için coconut için koskoca insanlar kavga bile ettik.

PEKİ YA TUVALET İŞİ NASILDI?

Onu da ormanda hallettik. Gerçekten tuvalet yoktu, tuvalet kağıdı yoktu, tamamen doğa ile başbaşaydınız. - Kokmadınız mı? Valla hergün bol bol suya giriyorduk. Bir de her gün, her yerimizi kumlarla ovalıyorduk. Ama son iki hafta mevsim değiştiği ve sürekli yağmur yağdığı için, kıyafetler kurumadı. Bir nem kokusu oldu.

PEKİ, BİR ŞEYİ MERAK EDİYORUM. TAŞ GİBİ KADINLARSINIZ, NEREDEYSE ÇIĞLAK DOLAŞTINIZ. ERKEKLERLE HER GÜN DİP DİBEYDİNİZ. NİYETİNİZ NE KADAR İYİ OLURSA OLSUN HİÇ Mİ BİRBİRİNİZE BİR ŞEY HİSSETMEDİNİZ ?

Ya gerçekten o kadar aç, sefil, pis bir haldesiniz ki, öyle şeyler düşünecek durumunuz olmuyor. Bir lokma yemek eşit olsun diye gerginlikler yaşanırken aklınıza seks falan gelmiyor.

HADİ CANIM HİÇ Mİ ?

Valla benim için hiç.

Haberin Devamı

AYŞE BRAV / VATAN