Spor Alex artık Coritiba'da

Alex artık Coritiba'da

Paylaş
Alex artık Coritiba'da

Fenerbahçe'den sözleşmesini feshettikten sonra ülkesi Brezilya'ya dönen ve dün Brezilya'daki eski takımı Coritiba ile anlaştığı duyurulan Alex de Souza, bugün kendisini 2 yıllık Coritiba takımına bağlayan sözleşmeye imza attı

Alex, sözleşmeyi imzalamak için Estádio Couto Pereira Curitiba Stadı'na eşiyle birlikte helikopter ile indi. Ardından taraftarların önünde 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Forma numarası olarak 20 numarayı seçen Brezilyalı yıldızı binlerce taraftar sevgi gösterileri ile karşıladı.



Alex, Coritiba'dan Fenerbahçe’den aldığı paraya yakın bir miktar kazanacak. Sambacı, sarı-lacivertli takımda yıllık 2 milyon 800 bin Euro kazanıyordu.

Palmeiras’ın yıllık 2 milyon 750 bin Euro’luk teklifini reddeden Alex, Coritiba’nın yıllık 2 milyon Euro alacak. Alex bu paranın dışında kulübün sponsorlarından da yıllık 600-700 bin Euro para alacak.

Alex ile takım arkadaşı olan eski Galatasaraylı Cassio Lincoln, Brezilya ekibinden yıllık 3 milyon Euro alıyor. Ligin en yetenekli oyuncularından biri olarak gösterilen Neymar ise Santos’tan yıllık 6 milyon Euro kazanıyor.

FANATİK

Haberin Devamı