Spor Alex'den bir tweet daha

Alex'den bir tweet daha

Paylaş
Alex'den bir tweet daha

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman ile arasındaki buzlar bir türlü erimeyen Alex de Souza, twitter üzerinden yeni bir mesaj yayınladı

Fenerbahçe'de Spartak Moskova maçı sonrasında attığı tweet yüzünden Gaziantepspor karşılaşmasının kadrosuna alınmayan Alex de Souza, twitter'dan yeni bir mesaj yayınladı.

Başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından Fenerbahçe'nin prensipleri doğrultusunda çalışmalarına devam edeceğini teyit eden ve Spartak Moskova maçı öncesinde gerçekleştirilen antrenmana katılan Alex, bir taraftarın sorduğu soruya verdiği cevapla yine kafaları karıştırdı.

>>> KRİTİK TOPLANTIDA MUTLU SON

Sarı-lacivertli taraftarın "Kaptan sen daha iyi mi? Lütfen söyle merak ediyorum" sorusuna Alex de Souza "Aynı" diyerek cevap verdi. Daha sonra ise bir başka taraftarın "Niye kaptan ya mutlu olmanı istiyoruz" şeklindeki yorumuna Brezilyalı yıldız "Bende istiyorum" sözleriyle karşılık verdi. Brezilyalı yıldız bir taraftarın "Tamam Fenerbahçe sensiz yapamaz ama peki ya sen Fenerbahçe'siz yapabilir misin?" yorumuna ise "FB cok buyuk.ben sadece 1 oyuncu." sözleriyle cevap verdi.

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Alex de Souza'nın bu sözleri, taraflar tarafından buzların henüz tam olarak erimediği şeklinde yorumlandı.



Haberin Devamı