Magazin Ali Ayşe'yi Seviyor dizisi transfer oldu

Ali Ayşe'yi Seviyor dizisi transfer oldu

Paylaş
Ali Ayşe'yi Seviyor dizisi transfer oldu

Uzun zamandır Show TV'de tanıtımları yapılan ve daha bir kaç gün öncesine kadar halen web sitesinde tanıtım bilgileri dönmekte olan NTC Medya'nın 'Ali Ayşe'yi Seviyor' isimli dizi projesi FOX'a transfer oldu.

Dizinin henüz Show TV'de yayınlanmadan transfer olması büyük şaşkınlık yaratırken, bu kararın uzun süredir Show TV'de yaşanan belirsizlikten kaynaklandığı ortaya çıktı.

ŞUBAT'TA BAŞLAYACAK

FOX'un tanıtımlarına başladığı 'Ali Ayşe'yi Seviyor' isimli dizinin Şubat ayında yayına başlayacağı öğrenilirken, Show TV yeni sezona elindeki Pis Yedili dizisinin dışında hiç bir dizi yapmadan devam edecek. Son dönemlerde yaşanan belirsizlik ve düşen raitingleri yarışma ve Show programları ile arttırmaya çalışan Show TV'nin güvendiği yapımların başında gelen Ali Ayşe'yi Seviyor isimli dizinin başrollerinde Hakan Yılmaz, Salih Kalyon Nur Erkul ve Şennur Nogaylar gibi önemli isimler yer alıyordu.

Haberin Devamı

Daha önce 11 Ocak'ta Show TV'de yayınlanacağı açıklanan dizinin yayın gününün Show TV yönetimi tarafından başka bir tarihe ertelendiği açıklanmıştı.