Spor Almeida da gitmek istiyor

Almeida da gitmek istiyor

Paylaş
Almeida da gitmek istiyor

Siyah-beyazlılarda Portekizli sıkıntısı devam ediyor. Son olarak Hugo Almeida menajerini İstanbul'a çağırarak, Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi

Beşiktaş’a geldiği günden bu yana her an ayrılacakmış gibi davranan Hugo Almeida, menajeri Jorge Mendes’i İstanbul’a çağırdı.

Quaresma’nın yıllık ücretinde indirime gitmemesi nedeniyle yönetimle yaşadığı problemlerlden ötürü Ümraniye’de antrenman yapması Almeida’yı derinden etkiledi.

Yakın arkadaşının gördüğü muameleden etkilenen dev golcü, menajeri Mendes ve Ahmet Bulut ile görüştü. Portekizli menajerin İstanbul’a gelmesini isteyen Almeida, kafasında soru işaretlerinin olduğunu dile getirdi.

"Q7'YE HAKSIZLIK EDİLDİ"

Avrupa’dan bir kulübe gitmek istediğini dile getiren Portekizli golcü, Quaresma’nın gördüğü muameleden ötürü rahatsız olduğunu söyledi.

Q7’ye haksızlık edildiğini ifade eden Almeida, yakın çevresina bu durumu sık sık dile getiriyor.

"AYBABA'NIN DÜŞÜNCELERİ BENİ İLGİLENDİRMİYOR"

Almeida’nın, “Takımda Quaresma, Fernandes ile iyi bir arkadaşlığımız, birlikteliğimiz vardı. Quaresma’nın sezon başı kampına çağırılmaması beni çok üzdü.

Kulüp yönetimi ve teknik direktör Samet Aybaba’nın Quaresma ile ilgili düşünceleri beni ilgilendirmiyor. Ben sadece bu durumun beni çok üzdüğünü söylemek istiyorum” dediği öğrenildi.

Almeida’ya birçok kulübün talip olduğu ve eğer Portekizli forvetin ayrılmak istemesi halinde Mendes ve Bulut’un hemen çalışmaya başlayacağı ifade edildi.

Haberin Devamı