Magazin Alper Erözer kimdir? Alper Erözer'den doğum gününde hayranlarına sürpriz

Alper Erözer kimdir? Alper Erözer'den doğum gününde hayranlarına sürpriz

Paylaş
Alper Erözer kimdir? Alper Erözer'den doğum gününde hayranlarına sürpriz

Genç şarkıcı Alper Erözer doğum gününde alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. Alper Erözer, haziran ayında klibini çektiği son şarkısı 'Alışırlar'ı doğum gününe özel olarak ilk kez sahnede seslendirdi. Peki Alper Erözer kimdir? İlk şarkısı ne? İşte Alper Erözer ile ilgili detaylar...

13 yaşında çıkardığı albüm ile dikkatleri üzerine çeken Alper Erözer, Bodrum’da bir alışveriş merkezinde hayranlarıyla buluştu. “Alışırlar” şarkısını yaş gününe özel olarak ilk kez söyleyen genç şarkıcı, sahnede doğum gününü fanları ile birlikte kutladı.

Haberin Devamı

Alper Erözer kimdir?

Müzik piyasasına girmeden önce birçok televizyon reklamında oynayan Alper Erözer, bir dönem Fox TV'de "Komşular" isimli dizide rol almıştır.

Sözlerini kendisinin yazdığı "I Think You Love Me Now" isimli teklisi ile ilgi gören 13 yaşındaki Alper Erözer, aranjör ve besteci Suat Aydoğan'ın arenje ettiği ‘’Hey World World’’ albümü ile müzik piyasalarına adım attı.

Suat Aydoğan’ın imzası ile 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix olmak üzere toplam 9 şarkılık ilk albümü olan 'Hey World World'ü seslendiren Alper Erözer, albümde bulunan İngilizce şarkılarının sözlerini ise babası Cenk Erözer ile birlikte yazdı.