Türkiye (Son Dakika) Alt geçit gaspçısı kıskıvrak yakalandı!

Alt geçit gaspçısı kıskıvrak yakalandı!

Paylaş
Alt geçit gaspçısı kıskıvrak yakalandı!

İstanbul'da Unkapanı yaya alt geçidinde çantasını almak istediği kadına yumruk atıp yerde sürükleyen kapkaççı yakalandı

Dün 21:00 sıralarında Unkapanı yaya alt geçidinde meydana gelen olayda bir kapkaççı çantasını almak istediği kadına önce yumruk atmış ardından da yerde sürüklemişti. Güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülenen olayın ardından, çantasını kaptıran ve olayda kolu kırılan talihsiz kadın hastaneye kaldırılmıştı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer22386","22386","201410","22386-199268.jpg","1", "0","İstanbul'da gasp dehşeti!");



Kapkaççıyı yakalamak için bölgede araştırma başlatan Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri kimliğini belirledikleri kapkaççının peşine düştü. Yapılan çalışmalar sırasında aynı kişinin Fatih ilçesinde iki ayrı gasp ve kapkaç olayına daha karıştığı belirlendi. Fatih Asayiş Büro Amirliği ekipleri yaptığı operasyonda kapkaççı E.E.’yi bir arkadaşı ve ağabeyi ile birlikte yakalayarak gözaltına aldı.

KAPKAÇÇIYI TEŞHİS ETTİLER


Gözaltı işlemlerinin ardından gasp ve kapkaç mağdurları karakola davet edildi. Bir gece önce kamera görüntülerine yansıyan kapkaç anlarında yerde sürüklenerek kolu kırılan talihsiz kadın da karakola gelerek kapkaççıyı teşhis etti. Kolunda alçı olduğu gözlenen mağdur kadın ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından karakoldan ayrıldı.

Gözaltına alınan 3 kişi polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Zanlılardan birisi polis aracına götürüldüğü sırada görüntü alan gazetecilere tepki gösterdi. Gazetecilere saldırmak isteyen zanlı polis memurları tarafından engellenerek araca bindirildi.

Bulut MÜLHİM / İstanbul, (DHA)

Haberin Devamı