Türkiye (Son Dakika) Amatör futbolcuya infaz

Amatör futbolcuya infaz

Paylaş
Amatör futbolcuya infaz

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde amatör kümede top koşturan 27 yaşındaki Mahmut Karadeniz, motosikletiyle seyrederken uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti

Turgutlu İlçesi’nde, kullandığı motorsikletiyle akraba ziyaretinden dönen amatör futbolcu Mahmut Karadeniz (27), kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeği ile vurularak öldürüldü.

Olay, dün saat 20.30 sıralarında, İstasyonaltı Mahallesi Yaprak Sokak üzerinde meydana geldi. İnşaat ustası olan Amatör Lig’deki Alemspor’da futbol oynayan, 2 çocuk babası 27 yaşındaki Mahmut Karadeniz, akraba ziyaretinden motosikleti ile döndüğü sırada av tüfeği ile vuruldu.

Boğazından yaralanan Karadeniz, kanlar içinde yere düştü. Yaralı Karadeniz’i görenler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolünde, kaskı takılı olan Karadeniz’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Karadeniz’in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Karadeniz’in, geçen yıl yaşanan, 1 kişinin öldüğü ve 8 kişinin yaralandığı kavgaya karıştığı ve yaralandığı belirtildi.

2 KİŞİ TUTUKLANDI


Turgutlu ilçesinde, amatör futbolcunun silahla öldürülmesine ilişkin gözaltına alınan iki kişi tutuklandı. Mahmut Karadeniz’in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alındıktan sonra adliye sevk edilen Karadeniz’in kız arkadaşı olduğu iddia edilen D.Y. (16) ile D.Y’nin verdiği ifade doğrultusunda gözaltına alınan Ö.U. (25) çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

İstasyonaltı Mahallesi Yaprak Sokak’ta 45 ZA 428 plakalı motosikletiyle seyreden Manisa amatör küme takımlarından Alemspor’un futbolcusu Mahmut Karadeniz (27), dün silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

DHA