Türkiye (Son Dakika) Amca ile yeğenin sulama kavgasında kan aktı

Amca ile yeğenin sulama kavgasında kan aktı

Paylaş
Amca ile yeğenin sulama kavgasında kan aktı

Adıyaman'da, iddiaya göre arazi sulaması yüzünden amca ve yeğeni arasında çıkan silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

Olay, akşam saatlerinde merkeze bağlı Koru Köyü’nde meydana geldi. Hüseyin Arık ile yeğeni Abdurrahman Arık arasında iddiaya göre arazi sulaması yüzünden tartışma çıktı. Tartışmada öfkelenen Abdurrahman Arık, evinden aldığı av tüfeği ile amcası Hüseyin Arık’ın evine gitti.

Evin önünde amcası Hüseyin ve kuzeni Hasan Arık ile tartışmaya başlayan Abdurrahman Arık, yanında bulunan tüfekle ateş açmaya başladı. Hüseyin ve Hasan Arık, vücutlarına isabet eden saçmalar nedeniyle ağır yaralandı. Abdurrahman Arık ise seken saçmaların kendisine isabet etmesi sonucu hafif yaralandı.

Silah seslerinin duyulmasının ardından köylüler jandarma ve sağlık ekiplerini aradı. İhbar üzerine gelen jandarma, olay yerinde güvenlik önlemi alırken, sağlık ekipleri de yaralıları ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürdü.

Tedavisine başlanılan yaralılardan Hüseyin ile Hasan Arık’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Abdurrahman Arık ise ayakta tedavisinin ardından gözaltına alınarak İl Jandarma Alay Komutanlığı’na götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Mahir ALAN/ADIYAMAN, (DHA)

Haberin Devamı