Türkiye (Son Dakika) Aniden bastıran kar metrobüs seferlerini durdurdu

Aniden bastıran kar metrobüs seferlerini durdurdu

Paylaş
Aniden bastıran kar metrobüs seferlerini durdurdu

İstanbul Beylikdüzü'nde D-100 Karayolu'nda aniden bastıran kar yağışı nedeniyle metrobüsler yolda kaldı. Bazı noktalarda trafik tamamen durdu.

İstanbul'da kar yağışı etkisini göstermeye devam ediyor. D-100 Karayolu'nun Beylikdüzü mevkiinde saat 16.30 sıralarında gök gürültülü kar yağışı etkili oldu. Aniden bastıran kuvvetli yağışla yollar beyaza büründü trafik durdu.

Haberin Devamı

Metrobüs seferleri de dururken yolu açmak için çalışma sürüyor.

Meteoroloji'den Marmara'ya yeni uyarı

İstanbul'da kar yağışı etkili olurken Meteoroloji'den yeni bir açıklama geldi. Açıklamada, Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da kuvvetli fırtınanın olacağı belirtildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Marmara Bölgesi için kuvvetli fırtına uyarısı yaptı. Vatandaşlardan ağaç devrilmesi, çatı uçması ve soba ile doğalgaz zehirlenmelerine karşı dikkatli olunması istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 1'inci Bölge Tahmin ve Erken Uyarı Merkezi tarafından yapılan açıklamada bu gece saatlerinden itibaren Edirne, Kırklareli, Tekirdağ, İstanbul, Yalova, Kocaeli ve Sakarya’da yer yer kuvvetli fırtınanın etkili olacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

DHA