Gündem Ankara'da feci kaza: 40 yaralı

Ankara'da feci kaza: 40 yaralı

Paylaş
Ankara'da feci kaza: 40 yaralı

Didim-Ankara seferini yapan yolcu otobüsü, Polatlı yakınlarında kaza yaptı: 5'i ağır 40 yaralı var

Aydın‘ın Didim ilçesinden Ankara istikametine gelmekte olan yolcu otobüsü, Ankara-Eskişehir karayolunun 65. kilometresinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan beton aydınlatma direğine çarptıktan sonra yol dışına çıktı. Kazada 5‘i ağır, 40 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

Edinilen bilgilere göre yolcu otobüsü, saat 06.00 sıralarında Ankara’ya 65 kilometre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarptıktan sonra, yoldan çıkarak tarlaya girdi. İçerisinde 57 kişinin bulunduğu otobüste 5’i ağır olmak üzere 40 kişi yaralandı.

Kazadan yaralı olarak kurtulanlar ve yoldan geçen diğer sürücüler kazayı görerek, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine kaza yerine Ankara’dan ve çevre ilçelerden çok sayıda ambulans sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralıları Ankara’daki çeşitli hastanelere kaldırdı.

2 AYLIK BEBEK YARA ALMADAN KURTULDU

Yolculardan bazıları, kaza esnasında uyuduklarını, büyük bir gürültüyle uyandıktan sonra bu manzarayla karşılaştıklarını ifade etti. Kazada anne ve babasının yaralandığı öğrenilen 2 aylık bebeğinde kazadan yara almadan kurtulduğu görüldü.

Kaza sonrası firma çalışanlarının gazetelerle firma yazısını kapatmaları dikkatlerden kaçmadı. Kazaya otobüs şoförünün uyuduğu iddia edilirken, polis ekipleri kazayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Haberin Devamı

Tahsin GÜNER / ANKARA – DHA