Spor Ankara'da ilk 11'ler belli oldu!

Ankara'da ilk 11'ler belli oldu!

Paylaş
Ankara'da ilk 11'ler belli oldu!

Beşiktaş, haftayı Ankara'da açıyor. Siyah-Beyazlılar, ligde 3 maçtır mağlup olmayan Gençlerbirliği'ni evinde yenerek zirve iddiasını sürdürmek istiyor. Bu akşam saat 20:00'de başlayacak mücadeleyi Özgür Yankaya yönetecek

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Beşiktaş mücadelenin hazırlıklarını tamamladı ve Ankara'ya gitti.

Teknik direktör Slaven Bilic, sakatlığı ya da kart cezası bulunmayan Manuel Fernandes'i Gençlerbirliği maçının kadrosuna almadı.

Sakatlıkları bulunan Oğuzhan, Atiba Hutchinson ve İsmail Köybaşı'nın yanısıra cezalı Motta başkente götürülmedi. Teknik heyetten izin alarak ülkelerine giden Eneramo ve Pedro Franco da maç kadrosunda yer almadı.

Bu akşam saat 20:00’de Ankara 19 Mayıs Stadı’ndaki mücadeleyi hakem Özgür Yankaya yönetecek.

Kasımpaşa ile oynanan maçta gördüğü kırmızı kartın cezasını Elazığspor karşısında çeken Hugo Almeida'nın ilk 11'de forma giymesi bekleniyor. Sakatlıkları düzelen Gökhan Töre, Kerim Frei ve Ömer Şişmanoğlu da Bilic'in şans vermesi halinde görev yapabilecekler.

GENÇLERBİRLİĞİ İLK 11’İ
Ramazan, Gosso, Kulusic, Ahmet, Özgür, Doğa, Zec, Tosic, Jimmy, Petrovic, Stancu.

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ
Teknik direktör Slaven Bilic'in Gençlerbirliği karşına Tolga - Serdar, Sivok, Ersan, Uğur - Veli, Necip - Olcay, Holosko, Gökhan - Almeida 11'i ile çıkıyor.

Siyah-Beyazlı takımın eski futbolcularından Mehmet Özdilek'in çalıştırdığı Gençlerbirliği ligde 3 haftadır yenilmiyor.

Haberin Devamı