Dünya Anne mi yaşasın yoksa bebek mi?

Anne mi yaşasın yoksa bebek mi?

Paylaş
Anne mi yaşasın yoksa bebek mi?

İngiltere'nin Nottingham kentinde yaşanan olayda David Bowler, hamile nişanlısı ile doğmamış bebeği arasında seçim yapmak zorunda bırakıldı

Doktorlar domuz giribine yakalanıp komaya giren 5 aylık hamile kadının nişanlısına “Gücünü bebekle paylaşıyor. Birinin kurtulması için birinin ölmesi gerekiyor tercihini yap” dedi

Queen’s Tıp Merkezi’nde yoğun bakıma alınan Fallon Devaney’nin (25) durumunun karnındaki bebekle gücünü paylaşmak zorunda olduğu için kritik olduğu açıklandı ve nişanlısı David Bowler’dan (30) ikisinden birini seçmek zorunda olduğunu söyledi.

Bowler ise yeni yıl öncesi hem nişanlısının ve hem de 5 aylık erkek bebeğinin kurtulabilmesi için dua ettiğini belirtirken, annelerinin nerede olduğunu soran çocuklarına “Anneniz hastanede ve iyi olacak” cevabını veriyor.

Devaney ile 5 yıl önce nişanlanan Bowler, “Birinin sizin için ne kadar önemli olduğunu ancak onu kaybetmek üzere olduğunuzda anlıyorsunuz. Devaney güçlü bir kadın ve bebeğimizle birlikte kurtulur kurtulmaz harika bir düğün yaparak onunla evleneceğim” dedi. Doktorlar hamilelerin domuz gribine karşı daha hassas olduğunun altını çiziyor.

Haberin Devamı