Türkiye (Son Dakika) Anneler DİKKAT! İki şehirde 2 bebek boğularak öldü!

Anneler DİKKAT! İki şehirde 2 bebek boğularak öldü!

Paylaş
Anneler DİKKAT! İki şehirde 2 bebek boğularak öldü!

Gaziantep’te, 9 günlük bebek Ecrin Nisa, annesi tarafından emzirildiği sırada soluk borusuna süt kaçması sonucu boğularak hayatını kaybetti. İstanbul'da Umut bebeği uyutan annesi uyuya kaldı. Uyandığında bebeği yan dönmüş ve kusmuştu ayrıca hareket etmiyordu. Hastaneye kaldırılan bebeğin öldüğü tespit edildi

S.E., 9 gün önce dünyaya gelen Ecrin Nisa adlı bebeğini dün akşam saatlerinde emzirirken iddiaya göre, uzun süre hareketsiz kaldığını görünce, uyuduğunu düşünüp beşiğine koydu.

Ecrin Nisa bebek, uzun süre uyanmayınca yakınları tarafından özel bir hastaneye götürüldü.

Burada yapılan kontrolde öldüğü belirlenen Ecrin Nisa bebeğin cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

Otopside boğulduğu belirlenen bebek, toprağa verildi.

UYANDIĞINDA BEBEĞİ ÖLMÜŞTÜ



Öte yandan benzer bir bebek ölümü de İstanbul'da yaşandı. Kağıthane'de oturan Derya Köseci bu sabah 6 aylık bebeği Umut’u uyutup yatağına yatırdı. Ardından kendisi de uyuya kalan anne bir süre sonra uyandığında bebeğini yan dönmüş ve kusmuş halde buldu. Bebeğin hareket etmediğini fark eden anne, panik halinde eşini eve çağırdı. Anne-baba Umut bebeği yakınlardaki özel bir hastaneye götürdü. Ancak yapılan muayenede bebeğin hayatını kaybettiği anlaşıldı.


ANNE FERYAT ETTİ



Bebeğinin öldüğünü öğrenen anne, hastane önünde feryat etti. Yakınları tarafından güçlükle sakinleştirilen anne otomobile bindirilerek götürüldü. İstanbul Cumhuriyet Savcısı hastaneye gelerek inceleme yaptı. Bebekte herhangi bir darp izine rastlanmazken kesin ölüm nedeni yapılacak otopsinin ardından belli olacak.

Ahmet ÖZER-Mustafa ÖZDABAK -Hasan YILDIRIM /DHA

Haberin Devamı