Türkiye (Son Dakika) Antalya'da liseli genç kız AVM'nin 7. katından düşerek öldü

Antalya'da liseli genç kız AVM'nin 7. katından düşerek öldü

Paylaş
Antalya'da liseli genç kız AVM'nin 7. katından düşerek öldü

Antalya’nın Manavgat İlçesi’nde bir alışveriş merkezinin 7’nci katından düşerek ölen 15 yaşındaki Pelşin Dağkıran’ın cenazesi ailesine teslim edildi. Dayı Mehmet Özçelik, "Kızımız hayat doluydu, intihar ettiğini düşünmüyoruz" dedi

Olay, Manavgat’taki Aşağı Hisar Mahallesi’ndeki 7 katlı bir alışveriş merkezinde dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi.


KALDIRIM TAŞINA DÜŞTÜ


AVM’nin en üst katındaki pencereden kaldırım taşlarının üzerine düşen genç kız ağır yaralandı. Sevk edilen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı kız, ambulansla Manavgat Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda öldü.




ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI


Üzerinden kimlik çıkmayan kızın, Manavgat Şelale Lisesi 1’inci sınıf öğrencisi Pelşin Dağkıran olduğu tespit edildi. Manavgat’taki inceleme ardından Pelşin Dağkıran’ın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Pelşin Dağkıran’ın cenazesi bugün otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak defin için Manavgat’a götürüldü.


"İNTİHAR ETTİĞİNİ DÜŞÜNMÜYORUZ"


Dayı Mehmet Özçelik, "Kızımız hayat doluydu, intihar ettiğini düşünmüyoruz. Dersinin biri zayıftı. Bundan dolayı da bir şey yapmış olabileceğini düşünmüyoruz" dedi. Pelşin Dağkıran’ın babası Şehmus Dağkıran’ın da geçen sene yaşamını yitirdiği belirtildi.

(Pelşin: Mavi yaprak)

Haberin Devamı