Türkiye (Son Dakika) Antalya'da mezarlıkta intihar girişimi!

Antalya'da mezarlıkta intihar girişimi!

Paylaş
Antalya'da mezarlıkta intihar girişimi!

Antalya’da psikolojik sorunları olan O.A., mezarlıkta ağaca iple kendini asarak intihar etmek istedi. Mezarlığa kabir ziyaretine gelenler tarafından boğazındaki ip kesilen O.A., sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı

Antalya Muratpaşa'daki pansiyonda kalan ve bir belediyenin temizlik işleri bölümünde çalışan O.A. (35) yalnız kaldığı zamanlarda psikolojisinin bozulduğunu, bunalıma girdiğini ileri sürdü. Bu nedenden dolayı ölmek isteyen ve bir hafta öncede Yavuz Özcan Parkı’ndaki falezler üzerine çıkıp CİMER’e telefonla ulaşan O.A., "Yaşamak istemiyorum. Şimdi intihar edeceğim, ölmezsem bana ötenazi yapılmasını istiyorum. Öldürün, ölmek istiyorum" diye bildirimde bulunduğu öğrenildi. Telefondan ulaşılan O.A. falezler üzerindeki intihar girişiminden polis tarafından vazgeçirildi.

Haberin Devamı

HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Bugün öğle saatlerinde yine bunalıma girdiği iddia edilen O.A., eline aldığı naylon çamaşır ipiyle Muratpaşa'daki Konuksever Mezarlığı’nda büyük bir ağacın altına geldi. Ağaca hazırladığı iple boynundan kendini astı. Kabir ziyaretine gelen kadınlar O.A.’yı görünce parktaki vatandaşlardan yardım istedi. Durum sağlık ekiplerine de bildirildi. O sırada bir kişi yerde bulunan bıçakla O.A.’nın boynundaki ipi kesti.

Mezarın kenarına indirilen O.A. sağlık ekiplerinin olay yerindeki müdahalesinin ardından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırdı. O.A.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan O.A.’nın cinayetten 15 yıl hapis yattığı ve 8 ay önce tahliye olduğu belirtildi.

Haberin Devamı