Gündem AÖL sınav giriş belgesi açıklandı mı? Sınav giriş yerleri belli oldu mu?

AÖL sınav giriş belgesi açıklandı mı? Sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Paylaş
AÖL sınav giriş belgesi açıklandı mı? Sınav giriş yerleri belli oldu mu?

Bu hafta sonu yeni eğitim-öğretim yılının ilk AÖL sınavı gerçekleşecek. Yüz binler hazırlıklarını sürdürmeye devam ediyor. Fakat sınava girebilmek için sınav giriş belgesi şart ve MEB henüz belgeleri açıklamadı. Hal böyle olunca da öğrenciler "AÖL sınav giriş belgeleri ne zaman açıklanacak?" sorusunu soruyor.

AÖL sınav giriş belgesi ne zaman açıklanacak? Yüz binlerce açoköğretim öğrencisi bu soruya ağırlık vermiş durumda çünkü sınavlar bu hafta sonu gerçekleşecek. Sınav için olmazsa olmaz bu belgede yer alan sınav yerleri ise heyecanla bekleniyor. Sınavın ne zaman yapılacağı araştırılan bir başka konu...

Haberin Devamı

AÖL SINAV GİRİŞ BELGESİ AÇIKLANDI MI?

AÖL sınavı 8-9 Aralık tarihinde gerçekleşecek. Milli Eğitim Bakanlığı'ndan sınav giriş belgesine dair bir duyuru yok. MEB'in sınav giriş yerlerini bugün veya yarın açıklaması bekleniyor.

ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!

Açık Öğretim Lisesi ilk kayıt ve kayıt yenileme iş ve işlemleri tamamlanmıştır. Ancak öğrencileriN 8-9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan sınava sorunsuz bir şekilde girebilmeleri için Açık Öğretim Lisesi Sistemine aktarılan dersleri ve bu derslere ait notların kontrolleri devam etmektedir.

Yukarıda belirtilen nedenle öğrencilerin 05.11.2018 tarihinden sonra, 8-9 Aralık 2018 tarihinde yapılacak olan sınav için seçtiği dersleri kontrol etmeleri gerekmektedir.

Haberin Devamı