Bilim - Teknoloji Apple iPad 2 Bu mu?
Paylaş
Apple iPad 2 Bu mu?

Tablet dönemini başlatan Apple iPad'in yeni modeli olduğu iddia edilen bir cihaz Tayvan'da bir pop yıldızının elinde görüldü. iPad Mini denilen bu cihaz sahte mi, gerçek mi?

Tayvan'da ünlü bir pop yıldızı ve aynı zamanda yarış pilotu olan Dreamer Jimmy takma adlı kişi bir anda tüm teknoloji dünyasının gündemine oturdu. Dreamer Jimmy'nin gündeme oturmasının sebebi ise kendi kişisel blog'unda yayınladığı bir fotoğraf oldu. Fotoğrafta bir elinde iPad tutan Jimmy, diğer elinde ise iPad'in daha küçük bir modeli gibi gözüken bir cihazla poz veriyor. Dreamer Jimmy'nin fotoğrafın altına "Yeni oyuncağım mini iPad" yazması da cihazın aslen ne olduğunu konusunda büyük merak uyandırdı.

Haberin Devamı

Sahte mi? Apple'ın yeni nesil bir iPad modelini piyasaya sürmek için çalıştığı biliniyor. Şimdiye kadar gelen bilgilere göre, yeni iPad Şubat ayından önce piyasaya çıkmayacak. Çinlilerin taklit ürünler yapmakta ne kadar başarılı olduğu düşünülürse Jimmy'nin elindeki cihazın da bunlardan biri olma olasılığı yüksek. Ayrıca 7 inçe yakın bir boyutta olduğu görülen cihaz, Steve Jobs'un bu boyuttaki tabletler için kullandığı "Ölü doğdular" ifadesiyle de çelişiyor. Gerçek de Olabilir Ancak öte yandan, cihazda Apple iOS yüklü olması ve tasarımının da Apple tarzı olması cihazın gerçek olabileceği yorumlarının yapılmasına yol açıyor. CES 2011'de birçok markanın yeni tablet modellerini tanıtacak olması Apple'ın dikkatleri üzerine çekebilmek için bu tip bir pazarlama oyununa başvurabileceği de yapılan yorumlar arasında. Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Haberin Devamı