Bilim - Teknoloji Apple Store bakımda! Zam kapıda!
Paylaş
Apple Store bakımda! Zam kapıda!

Apple her etkinlik öncesi olduğu gibi Apple Store’u bakıma aldı. Ancak bu bakım Türkiye için yeni ürünlerin eklenmesinin yanında yeni zamların da yapılacağı anlamına geliyor.

Apple, bugün Türkiye saati ile 20:00‘da düzenleyeceği etkinlikte yeni ürünlerini tanıtacak. Cupertinolu firma her etkinlik öncesi olduğu gibi bu etkinlik öncesi de, ürünlerini online olarak sattığı Apple Store’u bakıma aldı.

Haberin Devamı

Ancak bu bakım Türkiye için yeni ürünlerin eklenmesinin yanında yeni zamların da yapılacağı anlamına geliyor.

Yakın zamanda zam yapan Apple’ın kurlardaki durdurulamayan yükselişten dolayı tekrardan zam yapacağı söyleniyor. Bu zamlar ile iPhone X’un fiyatı 8.399 TL‘ye yükselebilir. Yeni iPhone’larda ise durum daha kötü.

iPhone Xs Max modelinin 13.000 TL ila 15.000 TL arasında olacağı söyleniyor. Apple Watch Series 4’ün fiyatının ise 2.500 TL’den başlayacağı 3.500 TL’ye kadar çıkacağını düşünüyoruz.

Bugünkü etkinlikte tanıtılacak olan ürünlere hızlıca göz atacak olursak; iPhone Xs, iPhone Xs Max, iPhone Xr, Apple Watch Series 4 (40mm ve 44mm), iPad Pro, AirPods 2 ve AirPower. Bakalım Apple, yeni ürünlerini kaç TL’den satışa sunacak?

Haberin Devamı

Citroen C5 Aircross PHEV, Paris’e gün sayıyor!