Spor Arda yuvaya geri dönüyor

Arda yuvaya geri dönüyor

Paylaş
Arda yuvaya geri dönüyor

Galatasaray transfer haberlerini yalanlasa da, Arda Turan kısa süre içinde yeniden sarı-kırmızılı formayı giyecek

Arda Turan ile Galatasaray'ın karşılıklı tekrar nikah kıymak için istekli olduğu ortaya çıktı. Geçtiğimiz sezon son anda hocası Fatih Terim'e haber vermeden Başkan Ünal Aysal'dan izni kopartan eski Kaptan, 12.5 milyon Euro'ya Atletico Madrid'li olmuştu.

GÖZ KAMAŞTIRAN TRANSFER

Bir sezon geçirdiği Madrid'de UEFA Kupası sevinci yaşayan Arda Turan, çoğu zaman on bire girse de İspanya'da sıkıntılar yaşıyordu.

Son yıllarda güçsüz kadrolar nedeniyle sıkıntı yaşayan Arda, bu yüzden Avrupa'nın yolunu tutmuştu. Ancak bu sezon özellikle iki milli yıldız Burak ve Hamit Altıntop ile Amrabat, Umut, Dany transferleri Arda'nın da hevesini artırdı.

İLK TEMAS KURULMUŞ

İstanbul'dan uzakta yaşamakta zorlanan Arda, kırgın olduğu Galatasaray taraftarını da unutamazken 'Gelirim' mesajı attı. Yönetim de bunun üzerine Arda için temaslara başladı.

Menajer Ahmet Bulut ile Hakan Balta ve Aydın Yılmaz'ın transferdeki durumları ile ilgili yapılan görüşmede Arda'nın dönüşü gündeme geldi. Arda'nın istekli olması transfer için yeterliydi.

AYSAL 1 DAKiKADA BiTiRECEK

Başkan Ünal Aysal da kendisinin izin verdiği Arda Turan için geçmişte 'Kapımız daima açık' demişti. Başkan Aysal bu mesajını da yineledi ve 'Arda istedikten sonra bir günde işi bitiririm. Ancak önce Arda'nın kulübünün Arda'yı bırakması lazım. Onlardan bir talep gelirse hemen harekete geçeriz' dedi.

Nezaketini koruyan Başkan Ünal Aysal, böylece topu gelecek hafta Atletico Madrid cephesinde yaşanacak gelişmelere bıraktı.

EMRE YALNIZ KALACAK

Peki bundan sonra ne olacak? Arda Galatasaray'a gelmek istiyor. Başkan Ünal Aysal, Arda'nın dönüşüne sıcak bakıyor. Hatta telefonla görüştüğü iddia edilen Fatih Terim, Arda'nın etrafında takım kurmak istiyor. Yani isteyen isteyene.

Bu konuda A.Madrid'in ne istediği ise önümüzdeki günlerde çözülecek detay... Yıldız oyuncularını bırakmakta tereddüt etmeyen Atletico, Emre'nin gelişi ile 'Türk Madrid' olsa da bu ikilinin ayrılığı çok da zor değil.

MAAŞINI DA iKiYE KATLIYOR

Kısacası gelecek hafta 12.5 milyon Euro'luk bonservisi taksitlendiren Atletico Madrid, Arda'nın başvurusu halinde Galatasaray ile masaya oturacak.

Yani Arda kulübün kapısını çalıp 'Beni Galatasaray'a verin diyecek', ardından da kulüpler oturup konuşacak. Uygun ekonomik anlaşma ile Arda 'rüya takım' olarak görülen Galatasaray'ın Kaptan'ı olarak geri dönecek.

Bu transferde vergiler nedeniyle 1 milyon 200 bin Euro kazanan Arda da 3 milyon artı maç başı 20 bin Euro alarak yıllık gelirini artıracak.

Akşam

Haberin Devamı