Magazin Arif Sağ Tarkan'a fena kızdı

Arif Sağ Tarkan'a fena kızdı

Paylaş
Arif Sağ Tarkan'a fena kızdı

Türkiye Musiki Eseri Sahipleri Meslek Birliği (MESAM) 14. Olağan Genel Kurulu önceki gün Şişli Cevahir Otel'de gerçekleşti. Yönetim Kurulu Başkanı Arif Sağ toplantıya katılmayan Tarkan'ı eleştirdi

Arif Sağ “Bizim sanata bakışımız başka, o arkadaşların başka. ‘Sanatçıyım’ diyeceksin, üreteceksin ama eserine gelip sahip çıkmayacaksın! Hiçbiri buraya gelmiyor. Emeğini korumuyorsan ben neden korumaya çalışayım ki? Devletin kasasında 100 milyon lira alacağımız var, ama alamıyoruz. Mesela Tarkan bizde üye ama bu toplantılara katılmıyor. Onlar gelip buralarda yemek de yiyemez” diye sert konuştu.

Haberin Devamı

Toplantıda Orhan Gencebay da Arif Sağ'a destek verdi.

KAVGA NASIL BAŞLADI?

Arif Sağ, MESAM nedeniyle 2004’te davalık olduğu İbrahim Tatlıses için de şunları söyledi:Onunla görüşeceğim bir konu yok.” İbrahim Tatlıses, MESAM’ın kötü yönetildiğini iddia edince Arif Sağ kendisine ‘cahil’ demişti. Tatlıses, Kültür Bakanlığı’na “Alın bunları görevden” diye seslenmişti. Arif Sağ’ın “Çabuk o laflarını düzelt” çağrısına şu karşılığı vermişti: “Sana bugüne kadar hoca deyip elini öptüğüm güne yazıklar olsun.” İki ünlü o günden beri birbirlerini affetmiyor.