Magazin Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanı

Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanı

Paylaş
Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanı

28 Şubat 2020 Cuma günü yayınlanan Arka Sokaklar'ın 544. bölümünde Avukat Nedim ile eşi Aydan rutin doktor kontrolü çıkışında silahlı saldırıya uğrarlar. Nedim iyi durumdadır; ancak, Aydan yaralıdır. Apar topar ameliyathaneye alınır. Aydan’ın, birçok yerinden kurşun yarası vardır. Bebeğin de, kendisinin durumu da kritiktir. Bu sırada yeni bir narkotik polisi tayini olur. Bu kişi Aslı adında yeni biridir. Aslı, İstanbul’a ekibiyle birlikte tayin olmuştur ve Engin Müdür’e emanet edilir. Arka Sokaklar 545. bölüm 2. fragmanı da yayınlandı. Arka Sokaklar 545. bölüm 2. bölümde, Hüsnü gelen telefon ile şoke olur. Nazike, Hamiyet'in kocası tarafından rehin alınmıştır. Cemal ise çıkan bir çatışmada yaralanır. Ekibin bu kez büyük bir problemi vardır, Ali'ye tutuklama kararı çıkartılır. Ali'ye ne olacak? İşte Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanı ve detaylar...

Arka Sokaklar 545. bölüm özeti: Avukat Nedim, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen ailesinin acısını yaşamaktadır. Onların intikamını almak isteyen Nedim, illegal yollara girer. Mesut, onun bu halinden şüphelenir. Yaptığı tahkikat sonrasında Nedim'in amacını anlar. Ona engel olmak ister. Nedim, kararlıdır ve onu dinlemez. Bu sırada yakınlarında bir infaz gerçekleşir.

Haberin Devamı

Narkotiğe yeni atanan Aslı Müdürün ise, uyuşturucu şebekesi ile bir bağlantısı vardır. Onlara uyuşturucular konusunda yardım etmektedir.

Engin Müdür, Nadya'nın irtibat halinde olduğu kişiden şüphelenir. Nadya'nın bu kişi ile ne çevirdiğini anlamaya çalışır.

Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanı yayınlandı...

Arka Sokaklar 545. bölümde Ekip, Ali'nin tutuklanması ile büyük şok yaşıyor! Nedim, Fatih’i karşısına almıştır. Karısını ve çocuğunu öldüren adama her an her şeyi yapabilecek durumdadır. Bir anda Aslı gelir ve Fatih’i öldürür. Kadri’nin has adamı Şefik, Nedim’i ortadan kaldırtmak için tetikçi Efkan’ı görevlendirir.

Nedim’in evine silahlı saldırı olur. Ekip kimin saldırdığını araştırmaktadır. Ekip çok katlı bir apartmana baskına gider. Her katta karşılarına farklı bir olay çıkar. Tetikçi Efkan’a ulaşıldığı zaman da kargaşa bir ortam olur ve bir kadın ölür. Suçsuz kadının Ali tarafından öldürüldüğü sanılmaktadır. Savcı Fahri incelemeye gelir ve cinayetten Ali suçlu bulunur.

Haberin Devamı