Magazin Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı yayınlandı

Paylaş
Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 545. bölüm ile bu akşam Kanal D ekranlarında. Arka Sokaklar 545. bölümde, Ekip, Ali'nin tutuklanması ile büyük şok yaşıyor! Nedim, Fatih’i karşısına almıştır. Karısını ve çocuğunu öldüren adama her an her şeyi yapabilecek durumdadır. Bir anda Aslı gelir ve Fatih’i öldürür. Kadri’nin has adamı Şefik, Nedim’i ortadan kaldırtmak için tetikçi Efkan’ı görevlendirir. Heyecan dolu bir bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak olan dizinin yeni bölüm fragmanı için aramalar başladı. Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı ve Arka Sokaklar yayınlanan son bölümle ilgili detaylar haberimizde...

Arka Sokaklar 545. bölüm özeti: Avukat Nedim, uyuşturucu çetesi tarafından öldürülen ailesinin acısını yaşamaktadır. Onların intikamını almak isteyen Nedim, illegal yollara girer. Mesut, onun bu halinden şüphelenir. Yaptığı tahkikat sonrasında Nedim'in amacını anlar. Ona engel olmak ister. Nedim, kararlıdır ve onu dinlemez. Bu sırada yakınlarında bir infaz gerçekleşir.

Haberin Devamı

Narkotiğe yeni atanan Aslı Müdürün ise, uyuşturucu şebekesi ile bir bağlantısı vardır. Onlara uyuşturucular konusunda yardım etmektedir.

Engin Müdür, Nadya'nın irtibat halinde olduğu kişiden şüphelenir. Nadya'nın bu kişi ile ne çevirdiğini anlamaya çalışır.

Ekip, Ali'nin tutuklanması ile büyük şok yaşıyor!

Arka Sokaklar 545. bölümde Nedim, Fatih’i karşısına almıştır. Karısını ve çocuğunu öldüren adama her an her şeyi yapabilecek durumdadır. Bir anda Aslı gelir ve Fatih’i öldürür. Kadri’nin has adamı Şefik, Nedim’i ortadan kaldırtmak için tetikçi Efkan’ı görevlendirir.

Nedim’in evine silahlı saldırı olur. Ekip kimin saldırdığını araştırmaktadır. Ekip çok katlı bir apartmana baskına gider. Her katta karşılarına farklı bir olay çıkar. Tetikçi Efkan’a ulaşıldığı zaman da kargaşa bir ortam olur ve bir kadın ölür. Suçsuz kadının Ali tarafından öldürüldüğü sanılmaktadır. Savcı Fahri incelemeye gelir ve cinayetten Ali suçlu bulunur.

Haberin Devamı

Arka Sokaklar 545. bölüm fragmanları

Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı yayınlandı.

Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanı izle...

Arka Sokaklar 546. bölüm fragmanında; Ekip, başka bir polis ekibi ile karşı karşıya kalıyor! Bir suçluyu sorguladıkları sırada içeri giren eli silahlı maskeli kişilerle çatışma ortamının içinde kalan ekibimiz, Rıza Baba'nın gelmesiyle rahat bir nefes alıyor. Peki bu maskeli polisler kim?

Engin Müdür, Nadya'nın çevirdiği gizli işler yüzünden onu takibe alır. Nadya, yanındaki maskeli kişilerle metruk bir binaya girer. Engin Müdür, Nadya'nın kendisine bilgi vermeden girdiği gizli durumunu araştırmaya başlar. Engin Müdür, Nadya'nın ne iş çevirdiğini öğrenebilecek mi?