Gündem Arkadaşının boğazını kesti

Arkadaşının boğazını kesti

Paylaş
Arkadaşının boğazını kesti

Samsun'da oto boyacılığı yapan Şehmuz Şen, evinin kapısına gelip kendisine küfür eden arkadaşı Azmi Bozkurt'u bıçakla boğazını keserek öldürdü

Olay merkez Canik İlçesi Gazi Mahallesi’nde dün gece meydana geldi. Eşinden boşanan ve 1 çocuğuyla birlikte yaşayan oto boyacısı Şehmuz Şen, arkadaşlarıyla bir eğlence merkezinde alkol aldıktan sonra evine döndü.

Oturduğu sokağa gelen Şen, boş arazide alkol alan arkadaşı Azmi Bozkurt’u gördü. Selam veren Şen’e, iddiaya göre arkadaşı Bozkurt küfür etmeye başladı.

Küfürlere cevap vermeyen Şehmuz Şen, orada kalmayıp evine gitti. Kısa süre sonra Bozkurt da Şen’in evine gitti ve kapıyı tekmeleyip küfür etmeye devam etti. Bunun üzerine mutfaktan aldığı ekmek bıçağıyla dışarı çıkan Şehmuz Şen ile Azmi Bozkurt arasında kavga başladı.

KAÇARKEN BIÇAKLA YAKALANDI

Kavga sırasında ekmek bıçağıyla boğazı kesilen Bozkurt, olay yerinde can verdi. Mahalle sakinleri, cinayeti polise bildirdi. Polis şüpheli Şen’i koşarak olay yerinden kaçmak isterken elindeki ekmek bıçağıyla birlikte yakaladı.

"SELAM VERDİM, KÜFÜR ETTİ"

Polise ifade veren Şehmuz Şen, "Akşam arkadaşlarımla buluşup alkol aldıktan sonra oturduğum mahalleye geldim. Eve gitmek üzereyken arkadaşım olan Azmi Bozkurt’u boş bir arazide tanımadığım biriyle içki içerken gördüm. Selam verdiğimde bana ağza alınmayacak küfürler etti.

"YERE DÜŞTÜK, BIÇAK BOYNUNU KESMİŞ"

Ben cevap vermeden evime gittim. Bir süre sonra Bozkurt evimin kapısını tekme vurup küfürler etmeye devam etti. Aramızda bildiğim kadarıyla bir husumette yok. Çok sinirlendim. Mutfaktan aldığım ekmek bıçağıyla birlikte dışarıya çıktım. Kavgaya tutuştuk. İkimiz de yere düştük.

Bu sırada bıçak boğazını kesmiş. Nasıl oldu anlayamadım. Çok pişmanım" dedi. Polisteki ifadesinin ardından bugün Adliye’ye sevk edilen şüpheli Şen çıkartıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Hakan ÇELİKBAŞ/DHA