Gündem Arkadaşının otomobilinden atladı

Arkadaşının otomobilinden atladı

Paylaş
Arkadaşının otomobilinden atladı

İstanbul Boğaziçi Köprüsü'nde cep telefonunu düşürdüğünü söyleyen Avukat Faysal İnce, arkadaşının kullandığı otomobilden inerek kendini boşluğa bıraktı

İstanbul Barosu’na kayıtlı avukat Faysal İnce (33), arkadaşının kullandığı 34 GK 2621 plakalı Opel Corsa marka otomobille Anadolu Yakası’na geçerken, Boğaziçi Köprüsü girişinde araç camını açarak cep telefonuyla manzarayı görüntülemeye başladı.

Köprüye girdikleri sırada cep telefonunu düşüren Faysal İnce, arkadaşından otomobili durdurmasını istedi. Avukat, araçtan indikten sonra cep telefonunun düştüğü yere gitti.

Daha sonra korkuluklara çıkan Faysal İnce, buradan kendini aşağı bıraktı. Boğaziçi Köprüsü’nün Ortaköy tarafındaki ayaklarının bulunduğu beton zemine düşen İnce hayatını kaybetti. İnce’yi bıraktığı yerden ileride otomobilini park eden arkadaşı, avukatın gelmemesi üzerine aracından inerek arkadaşına bakındı.

Köprü üstünde yasak olmasına rağmen bir aracın durduğunu fark eden köprü koruma polisleri de hemen olay yerine gitti. Sürücü, polislere, cep telefonu düştüğü için inen arkadaşını beklediğini söyledi.

Köprü korkuluklarını kontrol eden polis ekipleri, avukat Faysal İnce’nin cansız bedenini köprü ayaklarının hemen yanı başında fark etti. Köprü üzerinde arkadaşının atladığını söylemeyen polis, sürücüyü köprü korumaya götürerek acı gerçeği burada söyledi.

Büyük bir şaşkınlık yaşayan ve henüz ismi açıklanmayan sürücü, daha sonra detaylı ifadesine başvurulması için Beşiktaş Arnavutköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, avukat Faysal İnce’nin neden intihar ettiğini araştırıyor.

Murat DELİKLİTAŞ/İSTANBUL (DHA)