Gündem Arkadaşları tecavüz edip öldürdü

Arkadaşları tecavüz edip öldürdü

Paylaş
Arkadaşları tecavüz edip öldürdü

Birlikte içki içtiği arkadaşları önce dövdü, sonra da tecavüz edip öldürdü

Denizli'nin Tavas İlçesi'nde, 30 yaşındaki M.Ü, birlikte alkol aldığı 3 kişi tarafından tecavüz edildikten sonra demir çubukla dövülerek öldürüldü.

Haberin Devamı

Olay dün geceyarısı Tavas'a bağlı Kızılcabölük Beldesi'nde meydana geldi. Beldeye 3 kilometre uzaklıktaki Çakıroluk Mevkii'ne gidip birlikte şarap içen M.Ü, arkadaşı A.E. (28) ile S.Ç. (31) ve kardeşi V.Ç. (29) arasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı.

DÖVÜLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Alkollü 4 genç arasındaki tartışma, bir anda kavgaya dönüştü. Başına ağır darbeler alan, kolu kırılan ve kaçıp evine sığınan A.E., Denizli Devlet Hastanesi'nde tedaviye alınırken, jandarma ekipleri de bölgeye sevk edildi. Kısa sürede A.E.'nin tarif ettiği bölgeye giden ekipler, burada M.Ü’nün kanlar içindeki yarı çıplak cesediyle karşılaştı. Olay yeri incelemesinin ardından M.Ü.'nün cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı. M.Ü'nün tecavüz edilip demir çubukla feci şekilde dövülerek öldürüldüğü, göğüs kafesi, kafatası ve bacağında ciddi kırıklar olduğu saptandı.

Haberin Devamı

Cinayetle ilgili soruşturma başlatılırken, jandarma, kaçan S.Ç. ve V.Ç. kardeşlerin peşine düştü. Birlikte alkol alan 4 gencin, çeşitli suçlardan sabıkaları bulunduğu öğrenildi.

Hüseyin BAYBARS/TAVAS (Denizli), (DHA)